Syntéza amfetaminu z P2NP pomocí NaBH4/CuCl2 v jednom hrnci (měřítko 1 kg)

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Vařič, ohřívací plášť (může být příliš silný i na nízkém stupni), deffo ne otevřený plamen.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
Stoprocentně jisté je, že v příští várce gramů udělám fotky. Z 287 g P2NP jsem získal 254 g volné báze.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
Když jsem přidal kyselinu fosforečnou na svou 67g dávku p2np, nedostal jsem z ní moc solné sraženiny.
Změní se to během zmrazování? myslela jsem, že jsem postupovala podle pokynů docela dobře.
Po dokončení přidání p2np se přechází rovnou na cucl? nebo mám počkat, až to přestane reagovat?
já jsem to po přidání louhu protřepal a nechal asi hodinu a při extrakci ipa jsem to nechal oddělit a pak jsem to znovu 3/4krát promíchal.
Vakuově jsem destiloval z ipa při 50-60oC , bylo to příliš horké?
možná jsem to okyslil moc rychle, protože můj sep funeel měl ještě vodní vrstvu ( dělám pro jistotu 2 extrakce ipa), tak jsem použil stříkačku a nebylo to přesně po kapkách...
Nějaké nápady? Budu aktualizovat, až to bude přes noc v mrazáku.

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Habe es auch versaut beim ersten mal gucke grad nach lösungen und schließe mögliche fehler aus. Hat sich bei dir auch nur ein kleiner teil umgewandelt und es ist größtenteils flüssig geblieben?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Od pattona jsem tady slyšel, že by se to mělo předtím zahřát. něco takového jsem se sírovou nikdy nedělal, ale zase mám kyselinu dost čistou.
Objednejte si z Polska, pokud jste v EU, prodají vám sudy doslova s čímkoli lol

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Darfst du mir hier verraten woher du die schwefelsäure beziehst oder muss ich dir privat schreiben? Habe grad probleme welche zu beschaffen nur phosphorsäure iaz für mich aktuell laufend zugänglich.