Efedriini ekstraheerimine pillidest meetoditega

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,567
Deals
1
Kas saite aru, mida ma teile eespool kirjutasin? Võite proovida seda lahust vees lahustada ja PEG-st leeliselise ekstraheerimise teel eraldada. Te saate tolueeni (või mõne muu sobiva lahusti) koos PseudoE vaba alusega). Seejärel happelise ekstraheerimisega jagada PseiudoE ibuprofeenist.

Last edited by a moderator:

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
He will get a massive emulsion because that peg is loading in their with a non ionic surfactant meant to encased anything in there as soon as the pH is raised...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,567
Deals
1
Jah, teil on õigus.

Joyboy56

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Kas ma võin kasutada 2. meetodit kloorfeniramiinmaleaadi ja pse ekstraheerimiseks?

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Are these methods still good or have things changed. The problem inactives that is see in my pill in trying to extract is polyethylene glycol....polysorbate 80...and hypromellous... the rest of the stuff can be dealt with... there some wax also. Ill send a picture of the inactive ingredients. The pills are red 30mg film covered and it seems they dont have providone in them. The surfactant in there makes an absolute mess if you add base which I tried first the old normal way just to see what happens. I haven't tried doing this in awhile and the pills have definitely changed. Thanks if you can help.

Attachments

• fEw89W5AVP.jpg
    fEw89W5AVP.jpg
    671.9 KB · Views: 2

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,576
Deals
1
Lihtsalt... Vau. see teema on suurim paskamäng kogu saitidel. See on mind veennud, et
T ei ole selles maailmas enam mingit uhkust. See on asendunud "mina ka" ideoloogiaga, kus igaüks on ohvriks kõigele, mille ohvriks ta leiab. See põlvkond on inimkonna ajaloo kõige laiskem. .kui sa oled näljane, , siis hoiate oma kaussi välja ja kerjute foidi eest
Kui sul on külm, siis sirutad käe välja ja kerjused tekki. Kommunism. Sellepärast ei toimi see kunagi. Sest stiimul, et kõvasti pingutada, on ära võetud. Ükskõik, kas te töötate kõvasti või üldse mitte, need, kes kõvasti töötavad, on sunnitud toetama mittetöötavaid ja jagama oma töö vilju inimestega, kes keelduvad töökoormust jagamast.
Ma ei kadesta sind @G.Patton, sa oled üks töömesilane pin seda teemat ja oled vastanud ilmselt üle 100 küsimuse. Mõnedele olete vastanud 3 või rohkem korda