- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 52
Tere, mul on küsimus Sand Mayeri protsessi kohta. Kas ma lõpetan protsessi, jättes mulle ainult GBL-i, kui ma lõpetan pärast 4. sammu ekstraheerimise osa, kuna tundub, et kõik pärast seda muutub GHB-ks?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,001
- Deals
- 1
Tere, Kui ma saan teist õigesti aru, siis soovite saada GBL-i Sandmeyeri reaktsiooni abil. Jah, seda saab saada 4. etapil.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Jeffrey B.
lahe, ma leidsin GABA želatiinikapslite kujul, kus täiteainena on ainult mikrotselluloos, samuti 50g kotid küsitava puhtusega ~ $10 eest pop, nii et niioooooo pillid on odavamad JA puhtamad. Ma võin ka osta NaNO2 mingi aiandustootena keemiatarnijalt umbes 8 dollariga kilo eest lol. Ma olen üllatunud, et keegi siin (Poolas) ei tee GHB-d, see on nii lihtne, aga ma pole seda kunagi turul näinud. Ma uuendan, kui mul on mõju ja/või küsimusi
Tegelikult on see ikka veel kuidagi ebaselge, kui im peaks tegema nii destilleerimist kui ka ekstraheerimist DCM-iga, kuidas ma veendun, et im destilleerib GBL-i? kas RM ei ole vett täis? GBL-i BP on 204,6 °C, seega kas ma lihtsalt keedan RM-i, kuni aurutemp. saavutab 204,6 °C ja kogun sealt edasi?
Tänud ette
Tegelikult on see ikka veel kuidagi ebaselge, kui im peaks tegema nii destilleerimist kui ka ekstraheerimist DCM-iga, kuidas ma veendun, et im destilleerib GBL-i? kas RM ei ole vett täis? GBL-i BP on 204,6 °C, seega kas ma lihtsalt keedan RM-i, kuni aurutemp. saavutab 204,6 °C ja kogun sealt edasi?
Tänud ette