MDPM stimulaator . Kuidas saadetis valmistati? Kas pakiga oli mingeid probleeme?
Saadetis tuli mõistlikult kiiresti tõhusas väiksemas standardses mullplastikust ümbrikus, kus minu aadress oli hästi trükitud ja margid istusid hästi. Kott MDPMi sees oli paberisse pakitud. Täiuslik.
5 FOTOT
1. Mitte kott pakendis, vaid: Pakendi tagakülg.
2. Mitte pakendis, vaid: Pakendi sees.
3. Foto hästi märgistatud MDPM kott minu skaalal 1,50.
4. Halb foto koti tagaküljelt, kus on näha ~1g MDPMi täies mahus. (Valgust on raske õigesti saada).
5. Halb foto minu viimasest 0,17 ainest ühe pennimündi kõrval.
Jäi reeglite lugemine enne esimesi fotosid vahele, aga fotod nüüd ümbriku tagaküljest ja seest tühjaks. Alguses ei teadnud, kes selle saatis, kuna sain narid kattuvaks ja selle kohta ei ole pead tõstetud (ikka minu viga). Ma tuvastasin koti stiili allikas foto ülevaade siin liige. Nii et sellepärast jätsin kõik nõutud fotod tegemata.
Üksikasjalik reisiaruanne:
Alustasin kivipulbri purustamisega mörsis ja nuusutasin paar õhukest joont ilma efektita. Folie peal suitsetamine maitses halvasti. Seega tegin 0,6 rektaalse lahuse. Mis juhtus ainult nõrk algus, mis lõppes (dud). Ülejäänud 0,17 salvestasin hetero paarile, kes seda hästi bongis ja see andis värske uimastava eufooria. Nad oleksid pidanud minu asemel kasutama MDPMi. MDPM on lähedal tuntud 3-FPM, mida ta proovis enne kui väärtusetu liiga (minu jaoks). MDMP on nii nõrk stimulant, et mõned ei saa mingit mõju, ma lugesin internetis.
Teenuse turvalisus 9 (aga kes selle saatis? Sa võid panna "BB" sisse)
Kättetoimetamise kiirus 5 (piisavalt, see on tasuta)
Toote kvaliteet 10
Kui hästi teie ootusi täideti? 0 kurb null. Isikupõhine mõju. Ma ei ole selle jaoks mõeldud.
EPILOOGI
Ootasin kaua aega, et seda paari testida. Minu arvustus igatahes võttis liiga kaua aega, et avaldada, oli isiklikke probleeme ületada, kuid nüüd on see tehtud koos fotodega, mis koguvad tolmu. Ma tegin oma läbivaatamise nüüd, et ma saan seista kerge piinlikkust puuduvate fotode kohta, kuid ei ole aega, et saada see üles, ma olen, et häbi, ja ka siis, kui meenutas Glitchy võttis rohkem kui nädal sellest, et ei ole arvestatud. Ärge lukku lööge lollide rattasse, kui peaksite seda tegema ja tunduma mõnevõrra ülbelt. Ma kompenseerin Glitchyle midagi pika ootamise eest (minu enda reegel). Ma leian, et need sündmuste käsitlemine sobivad, et saada see täiuslikuks:
NIPPID ARVUSTUSE VÄLJAKUTSUMISEKS
Kui saate paketi, vaadake kohe Glichys teematähte koos ülevaatusega ootustega (reeglitega). Tee head fotod nii kiiresti kui võimalik. Pidage meeles, et olete tasuta kaupade ülevaataja, nii et saate seletada reisi aspekte. Vajadusel/võimalusel lase ka kellelgi teisel anda teine arvamus sellest. Ma kindlasti olen rõõmus, et ma tegin teised testida kasutu MDPM. Täitke kõik vajalikud punktid ja tehke see esteetiliselt ja grammatiliselt korrektseks. Ma kirjutan oma tekstid kõigepealt Gmailis, kuna olen halb masinakirjutaja ja grammatika. Kui teil on kitsas koht, siis parem teha fotosid ja okei ülevaade, isegi kui natuke lohakas ja õhuke, kuid see on tehtud ja maha selga. See on terviklikkus teie läbivaatamise vaeva, mis loeb ja võite võtta puudused koos Glitchy eraviisiliselt ja te olete parimad. Sa ei tea kunagi, kui sa lähed nõlvale nagu mina ja aega raiskad. Saage ülevaatus üles kõik nõutud proovikatsed siin meie toredal saidil.