Amfetamin szintézis P2NP-ből Al/Hg segítségével (videó)

HIGGS BOSSON

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
982
Az izopropanol olcsóbb és legálisabb, egyes országokban a jogszabályi korlátozások miatt nehéz etanolt vásárolni, de ebben a szintézisben is használható.

Last edited by a moderator:

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,816
Deals
1
Segíthetek a szintézisben, privát üzenetekben bármilyen kérdéssel kapcsolatban felteheti nekem.

Amin. M

Don't buy from me
New deal
Reaction score
0
kedves G.patton
Lehetséges, hogy privát tanácsot kapjak Öntől? A metamfetaminnal kapcsolatban
Melyik módszer adja a legnagyobb tisztaságot?
És még néhány kérdés...

chubaca

Don't buy from me
New deal
Reaction score
2
Először is, nagyon köszönöm, hogy megosztja a tudását. én csak higany-klorid, HgCl2, ez működik ? Valamit változtatnom kell a szinesztézisben? Tudna segíteni?

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Ez attól függ, hogy hol van a világon (ne válaszoljon erre !!!).
Ha olyan régióban van, ahol a kénsavat ellenőrzik, például az EU-ban, akkor a legbiztonságosabban régi autóakkumulátorokból szerezheti be. Egyébként találhatsz a barkácsboltban árult akkumulátorsavat.
Az akkumulátorokból származó sav piszkos, és általában legalább egy hétig állni kell hagyni, hogy az összes szennyeződés az aljára hulljon. Ezután a tiszta savat lefejtjük, és felforraljuk, hogy elpárologjon belőle a víz (a víz 100 C-on forr, a kénsav jóval 300 fölött). Az eljárásról több leírás is van itt a fórumon.

Ahhoz, hogy tiszta, tömény kénsavat kapjunk, desztillálni kell. Nézz utána a youtube-on, ez nem igazán nehéz, de nem biztonságos, és sok maró/mérgező gőzt termel.

Last edited:

Montecristo

Don't buy from me
New deal
Reaction score
41
az én még mindig van egy csőcsatlakozás a végén, hogy megállítsa a nyomásfelhalmozódást stb., el tudom-e terelni a füstöket egy alapkeverékbe, hogy semlegesítsem ezt? vagy csak a csőnek kell kifelé vezetnie?

Montecristo

Don't buy from me
New deal
Reaction score
41
minden áru ember, csak vigyázz a valószínűleg tekinthető veszélyes anyag a legtöbb országban, és valószínűleg tilos néhány, az eladó nem szállít, mint veszélyes anyag vagy higany, bár így im biztos, hogy biztonságosan érkezik ( helytől függően )

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Elnézést, a "még mindig"? Ez egy fém szeszfőzde? Fémben nem lehet kénsavat forralni, mert maró hatású. Átrágja a fémet.
Egyébként az általad említett lehetőségek közül bármelyik működhet.

New deal
Reaction score
2
Nagyszerű film! :) Jó időt töltöttem a megtekintésével. Hol találok még több videót a gyógyszerek előállításáról? Kapok egy linket? :)

Xiaoyan

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
5
Bocsánat!
Tudja, hogy ezeknek az eladóknak van-e aby e-mail címe?