Efedrin kivonása tablettákból módszerek

diogenes

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
112
Szia Patton, köszönöm, hogy ezt tisztáztad. A zavarodottságom az Erowid írásából eredt, ahol azt javasolják, hogy a PEG-től a kezdeti keverék toluolban való áztatásával szabaduljunk meg, ezért kezdtem el gondolkodni azon, hogy a PEG egy része a toluolban marad-e?

Itt van a helyes eljárás az én értelmezésemben, kérem szóljatok, ha valamit változtatnátok.

1. lúgos oldat hozzáadása pH 13-ig
2. kivonatoljuk toluolnal/egyéb nem poláris anyaggal
3. a régi vizes réteget eldobni, majd esetleg néhány vízzel mosni?
4. A nem poláros oldószerhez adjunk tiszta vizet.
5. Híg HCl-lel savasítsuk pH 3-ig.
6. A pszeudo pszeudo-HCl-sóként vándorol a vízfázisba.
7. Az ibuprofén (most már savas) kicsapódik a vízfázisban, így elméletileg elég tiszta pszeudo van a vízben.
(8.) Talán a végső tisztításnak egy AB extrakciónak kellene lennie éterrel, bár ez csökkentheti a hozamot.

New deal
Reaction score
0
A/b extrakció valószínűleg a legjobb megoldás még mindig nem garantált

Urky

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
7
?tehát úgy érti, hogy az egész eljáráshoz A/B extrakciót kell használnom?

Az új tervem az, hogy először 5-8 órán keresztül etanolban oldom fel a tablettákat. (Legutóbb ez a teqniqe feloldotta a bot IBU-t és PSE-t, de a Modafen doboz súlya 24db, és egy tabletta 200mg ibuprofent és 30mg PSE-t tartalmaz. így az elején 5500mg-mal kezdtem.
Miután etanol souk csak hagytam őket elpárologni rdry a chill.....it volt oké és a legérdekesebb gondolat volt, hogy mentem 5500a, mint 1500-1700 mg, de im reallz biztos, hogy ez csak pse, ibu és néhány töltőanyag.
és ettől a ponttól kezdve én csodálkozom.
SOOOO do you think this is going to work ?

1. 5-8 órán át etanolban áztatni a teljes masszát.
2. Az oldatot leszűrjük, a folyadékot megtartjuk, a maradékot pedig kidobjuk.
3.most itt az ideje, hogy nagyon alacsony hőfokon melegítsük és lassan párologtassuk el, amíg a PSE n IBU kívánt por keverékét nem kapjuk meg.
4. lúgos víz hozzáadása, amíg az oldatom el nem éri a 13-as pH-t.........lúgos oldat hozzáadása mire? mint soke tabletták lúgos vízben? mert a tablettáim olyan szart tartalmaznak, amely vízben aktiválódik.
5. kivonatolás toluolnal
6. most dobd ki a régi vizes réteget, majd esetleg csinálj pár vízmosást?
7. Adjunk a nem poláris oldószerhez tiszta desztillált vizet.
8. 9. Híg HCl-lel savasítsuk pH 3-ig (rázni kell, vagy csak lassú kavargatás is oké?).
9. A pszeudo átvándorol a vízfázisba pszeudo-HCl sóként.
10. Az ibuprofén (most már savas) kicsapódik a vízfázisban, így elméletileg elég tiszta pszeudo van a vízben.
11. Végül A/B extrakciót végezhetek, hogy a PSE-t még jobban megtisztítsam.

Köszönöm a válaszokat :D

Plantguy

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
1
A legerősebb legtisztább módon és zöld a következő egy de hidrogénezés gyűrű aka megszabadulni az alkoholtól segítségével egy recrystal ciklizáció hozzáadása kisebb mennyiségben több gyűrűk, miközben kiveszi az alkohol és a szennyeződés . Aka mikrokristály tek

Plantguy

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Mi a helyzet a bronkaid szulfát 25mg

bananabebop

Newbie
New deal
Reaction score
0
A szulfát-sók másképp viselkednek, mint a hidroklorid-sók.

Lehet, hogy téves - az efedrin-szulfátot h2o-ban kell feloldani. Alkoholban (etanolban/metanolban) nem könnyen oldódik.
Ezt követi az A/B extrakció.

xiaofen

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
2
Tud valaki segíteni a probléma megoldásában? Van otthon aceton. Oxálsav. Lúg. Van még egy japán gyógyszer az efedrin-hidroklorid. A gyógyszer neve: -エスエスブロン錠Az összetevői 50 ml metilephedrin-hidroklorid tablettánként.Van olyan szakács, aki tudna segíteni a kivonásában és kristályosításában?
D-hidrogén-foszfát-kodein・・30mg

Metformin-hidroklorid・・50mg

Klórfeniramin-maleát ・・8mg

Vízmentes koffein・・90mg

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
Csak... Hűha. ez a szál a legnagyobb szar-show az egész oldalon. Meggyőzött arról, hogy
hogy nincs többé büszkeség ebben a világban. Ezt felváltotta az "én is" ideológia, ahol mindenki áldozata bárminek, ami miatt áldozatul eshet. Ez a generáció a leglustább az emberiség történetében. Ha éhes vagy, akkor kinyújtod a tányérodat, és koldulsz az élelemért.
Amikor fázol, kinyújtod a kezed és egy takaróért könyörögsz. Kommunizmus. Ezért nem működik soha. Mert a kemény próbálkozásra való ösztönzést elvették. Akár keményen dolgozol, akár egyáltalán nem, a keményen dolgozók kénytelenek lesznek támogatni a nem dolgozókat, és megosztani munkájuk gyümölcsét azokkal, akik nem hajlandók megosztani a munkaterhet.
Nem irigyellek @G.Patton, te vagy az egyetlen dolgozó méhecske pin ezt a témát, és már valószínűleg több mint 100 kérdésre válaszoltál. Néhányat háromszor vagy többször is megválaszoltál.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,872
Deals
Megtaláltam ezt a gyógymódot, de fogalmam sincs, hogyan lehet ezt flash-kromatográfia nélkül szétválasztani.
DS43OCQgwm

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
A metilefedrin tűnik az ördögnek, az én 10 perces kutatásom alapján. Az amerikai vegyipari vállalatok nem akarnak beszélni róla. Még a számított tulajdonságokat sem sorolják fel. Az alapján, amit láttam, nehéz javítani egy metilefedrin-dihidrokodein koktélon. 🍸

xiaofen

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
2
Tehát ezt a gyógyszert nem lehet kivonni? Ebből a gyógyszerből nem lehet jó metamfetamint készíteni?

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,682
Deals
Biztos vagyok benne, hogy valahogyan igen, csak nem találtam semmit. Ősi tudományos tévedés azt feltételezni, hogy a bizonyítékok hiánya bizonyíték arra, hogy
Egy elméletet

ice

New deal
Reaction score
5
Helló, Patton, a második módszerben a metil-etil-keton helyett használható-e aceton? A xilol helyettesíthető toluolnal? Tudna mutatni egy képet a tablettákból kivont pszeudoefedrin-hidrokloridról? Egyszer volt egy olyan kivonatom, ami olyan volt, mint az üvegszál, de nem vagyok benne biztos, hogy az volt.

View previous replies…

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,872
Deals
Helló, azt hiszem

Ha kétségei vannak, ellenőrizheti az olvadáspontját, hogy jóváhagyja, hogy efedrinről van szó.

ice

New deal
Reaction score
5
Köszönjük szépen Patton. Tegnap kutattam egy tablettát, és először feloldottam etanollal. Az információk szerint azt találtam, hogy csak pszeudoefedrin-hidroklorid, cetirizin-hidroklorid és hipromellóz oldható. Nekem mégis kristályok keletkeznek. A jelenlegi gondolatom az, hogy acetonnal oldom fel, eltávolítom a cetirizin-hidrokloridot, végül forró vízzel a hipromellózt. Megvalósítható az én megközelítésem? A pszeudoefedrin-hidroklorid oldódik acetonban? A hipromellóz nem oldódik forró vízben? Ha megvalósítható, akkor ez a tablettakivonás nagyon kényelmes lenne.

zaners

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Mit tehetek, ha az aktív szén egy része átjutott a szűrésen? Újra feloldani és újra szűrni?

zaners

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
Az első módszerben azt mondja, hogy a megmaradt nápolyi pszeudoefedrin szabad bázis lesz benne, ezért adjunk hozzá vizet és "titráljuk "hogyan titráljuk?

bigbadbear

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
11
Kivonhatom az efedrint az efedrinszirupból ?🤔🤔

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,872
Deals
Üdvözlöm! A szirup összetételéig.

View previous replies…

bigbadbear

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
11
hi 👋
60ml szirup 1% etanol
minden adag (5ml)tartalmaz:
efedrin 30mg
nátrium-szacharin 1,25mg

bigbadbear

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
11
Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, testvér, most jövök vissza a gyógyszertárból. Azt mondták, hogy szakorvosi recept kell a vásárláshoz. Csak két szemüveget lehet venni😐😐😑😑
más megoldást kell találnom.

Viszlát legközelebb