- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 52
Üdvözlöm, kérdésem lenne a Sand Mayer eljárással kapcsolatban. Csak akkor leszek kész a folyamattal, így csak GBL-t hagyok, ha a 4. lépés után megállok az extrakciós résznél, mivel úgy tűnik, hogy minden utána GHB-vé válik?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,001
- Deals
- 1
Szia, Ha jól értem, akkor a Sandmeyer-reakcióval szeretne GBL-t kapni. Igen, a 4. lépésben megkaphatja.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Jeffrey B.
cool, találtam GABA formájában zselatin kapszula csak mikrocellulóz, mint töltőanyag, valamint 50g-os zacskók megkérdőjelezhető tisztaságú ~ $ 10 egy pop, sooooooooo a tabletták olcsóbbak ÉS tisztábbak. A NaNO2-t is megvásárolhatom valamilyen kertészeti termékként egy vegyipari beszállítótól kilónként 8 dollárért, lol. Meglep, hogy itt (Lengyelországban) senki nem gyárt GHB-t, olyan egyszerű, de még sosem láttam a piacon. Frissíteni fogom, ha vannak hatásaim és/vagy kérdéseim
Tulajdonképpen még mindig nem világos, ha mind a desztillációt, mind az extrakciót DCM-mel kell végeznem, hogyan győződhetek meg róla, hogy GBL-t desztillálok? az RM nem tele van vízzel? A GBL BP-je 204,6 °C, tehát csak addig forralom az RM-et, amíg a gőzhőmérséklet eléri a 204,6 °C-ot, és onnan gyűjtöm?
Előre is köszönöm
Tulajdonképpen még mindig nem világos, ha mind a desztillációt, mind az extrakciót DCM-mel kell végeznem, hogyan győződhetek meg róla, hogy GBL-t desztillálok? az RM nem tele van vízzel? A GBL BP-je 204,6 °C, tehát csak addig forralom az RM-et, amíg a gőzhőmérséklet eléri a 204,6 °C-ot, és onnan gyűjtöm?
Előre is köszönöm