Egyedülálló amfetamin szintézis P2NP-ből NaBH4/CuCl2-vel (1 kg-os skála)

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Hello
az 1kg p2np tétel után van kb 10l hígított ipa/amfetamin, miért kell ehhez még ipa/aceton hozzáadni mielőtt kénsavat csepegtetünk bele, ha már van benne elég ipa.

amikor tiszta amfetamin bázisunk van, akkor ezt 1:2 vagy 1:3 arányban hígítjuk amf/ipa-val, mielőtt kénsavat adnánk hozzá...

és lehetséges-e a szintézist ipa helyett metanollal/h20-zal futtatni...

Köszönöm :)

Melv99

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Erre magam is kíváncsi vagyok. Hacsak nem tévedek, vagy nem hagyok ki valamit... Az IPA-t elpárologtatjuk, hogy FB-t hagyjunk, majd hozzáadjuk az IPA/Aceton-t. Nem mehetnénk egyenesen az acetonra/kénsavra, mivel az már az IPA-ban van?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
Adhat hozzá conc. kénsavat, de mindig jó ötlet, hogy némi acetonnal hígítsa. conc. cseppentése helyi túlsavasodáshoz vezet, ahol az alapközegtől függetlenül a termék egy része visszafordíthatatlanul elpusztul.

Melv99

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
A videóban az áll, hogy az Ipa/bázis oldathoz aceton kerül hozzáadásra. Nem látom, hogy az Ipa elpárologna. Lehetséges-e az elpárologtatási lépés nélkül?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
Igen, megteheti. A különbség a kristályosítási eljárásban. Egy kicsit hosszabb lesz.

aa1178251182

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
A reakció után a hőmérsékletet szobahőmérsékletre csökkentettem, és 25%-os nátrium-hidroxid-oldatot öntöttem közvetlenül az egész anyagba, és kevertettem. Álljon meg, és osszuk el az olajos réteget, majd adjunk 85% -os foszforsavat közvetlenül az olajos réteghez. A pH-értéket 6-ra állítottam be. A hűtés során sókicsapódás keletkezik, de nincs gyógyhatás. A szintézis lépéseinek megváltoztatása okozza?

aa1178251182

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
A kicsapott sót megszárítják és gyógyhatás nélkül használják fel. A kicsapott sót 15%-os NaOH-val nem tudtam feloldani, a só leülepedett az aljára, a tetején kis mennyiségű sárga olajjal.

aa1178251182

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
az általam megváltoztatott lépések
1. Adjunk 25%-os nátrium-hidroxidot közvetlenül az egész anyaghoz.
2. Az acetonnal történő kristályosítás helyett közvetlenül adjon 85%-os foszforsavat a felső olajréteghez. Mennyire befolyásolja ez a változás ezt az útvonalat?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
Körülbelül 0%-os különbség.
@aa1178251182 Miért ismétli ugyanazokat a kérdéseket. Én és @Hank Schrader már elmondtuk, hogy a CAS 705-60-2 reagenssel van problémája. Meg kell nézned az olvadáspontját. Ehelyett ugyanazokat a kérdéseket teszed fel, remélve, hogy mit hallasz? Hogy változtathatod a lúg koncentrációját és minden megváltozik? Mi vegyészek vagyunk, nem irodavezetők, nem fogsz különböző egyszerű/kívánatos megoldást kapni, ha probléma van a reagenssel (kiindulási anyaggal).

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Sziasztok, nektek mi a legjobb módja a szárításnak és mennyi ideig tart? a nagy tételek örökké tartanak, és a butchner tölcsér sem segít annyira...

Néhány ötlet?

Köszönöm.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
213
Deals
Attól függ, hogy mit használ mosószerként, és mennyi folyadékot sikerül buchner-tölcsérrel vákuumozni.

Aceton / IPA.

Az aceton sokkal gyorsabban elpárolog, mint az IPA, így gyorsabban szárad.

Mosás után a termékemet addig vákuumszűröm, amíg a buchner-tölcsérből már nem csöpög.

Így az amfetamin ebben a szakaszban nedves, nyitott edénybe teszem és 2 napra a fagyasztóba teszem.

És voilá, kemény mint a kő.

Gyakorlatilag a kezeddel porrá zúzhatod.

Ne feledje, ha nedves/nedves amfetamint tesz a fagyasztóba száradni, naponta egyszer vagy kétszer nyissa ki a fagyasztót, hogy a gőzök távozhassanak.

A fagyasztók a hűtőkkel ellentétben zárt körfolyamatúak.

Melv99

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Be fog kerülni valamelyik Naoh-oldat az ISO/Amp rétegbe? Ha igen, akkor a sózáskor Na-szulfát/Nacl is képződik az Amp-val?

Azért kérdezem, ha mert nemrég csináltam ezt a rxn-t kis léptékben és minden csodálatos módon működött amd hozam sokkal több volt, mint vártam...

Bármilyen okból kifolyólag a kapott terméket (4FA) megkérdőjelezem. Fogok csinálni egy másik MP tesztet, de a kezdeti teszt megolvadt (vagy a maradék oldószer elpárolgott), majd égett, ahogy azt várnám, hogy a nacl éget. A regeáns tesztek nem mutattak változást, de ez várható a 4Fa esetében.
Robadope-ot még nem próbáltam, mivel nem találtam semmilyen jelzést.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
csinálj a/b-t, talán még az enantiomereket is különválaszthatod, ha már itt tartunk.

Melv99

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Jó ötlet mindkettő.. Elgondolkodtat, ha mások, akik nem tapasztalnak semmilyen hatást csak fogyasztanak egy S tonna NaCl és kevés, de az amp.

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ha vákuumban kell desztillálnom az IPA-t, milyen magas legyen a hőmérséklet? És mit ca tenni az eredmények optimalizálása érdekében anélkül, hogy az aceton kiszáradna?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
213
Deals
Bármely vegyület hőmérséklete vákuumban a vákuumnyomástól függ.

Erre a célra nagyon jó táblázatok vannak az interneten, google őket, hogy pontos számítási beállítást kapjon.

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ha azt akarom, hogy elpárologtassa azt, kellett volna forralni, vagy csak hagyja, hogy üljön hosszabb ideig. Ha fel kell forralnom, milyen hőmérsékletet kell használnom?
Másodszor, ha a videóban szereplő pontos leírást akarom követni, mennyi NaOH-ra van szükségem? 2 liter 25%-os NaOH oldat 500g NaOH-val 250g P2NP-hez?

View previous replies…

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
ahogy imoutalso leírta, hogy függ a vákuumnyomás, ha desztillálni vakuum alatt szereted a forráspontot, akkor próbáld ki a kezed.

1500ml víz, 500g Naoh, a 250g P2np tételedhez.

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Köszönöm, de lehet, hogy nem jól fogalmaztam. Az "organikum" könyvemben is megtaláltam a táblázatot, de azt hittem, hogy az ipa normál nyomáson is kivehető?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
Lehetséges igen, de inert atmoszféra nélkül legalább részben tönkremehet a terméked. de lehet, hogy teljesen rendben van, nekem csak N2 alatt sikerült jó terméket izolálni.
Egy vákuumszivattyú nem olyan drága, a nagy váltóáramúak jók(egy ideig) oldószer lecsupaszítására, a kis 12V-os kínaiak nem annyira erre az alkalmazásra.
Szerezz egy dean stark, buborékos kondenzátort és csatlakoztasd a vákuumot a kondenzátor végére, csak annyira húzd ki, hogy ne engedd ki a gőzöket és engedd el a vákuumot, hogy gravitációsan lefolyjon a csapdádból.

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Igen, van ehhez egy vákuumvevőm, és követni fogom a vákuumdesztillációs készülék klasszikus felépítését, de woulfsche lombik nélkül, és csak egy vákuummérő közvetlenül a szivattyúnál.

ElementalEnigma

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Elméletileg lehetséges-e ezt sikeresen elvégezni egy 55 gallonos hordót reaktorként használva, felső keverővel?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
213
Deals
Ha időt szánna arra, hogy végigolvassa a szálat, láthatná, hogy ezt a kérdést többször is feltették különböző léptékben, és a kérdés ugyanaz marad.

Keress, és találsz.

ElementalEnigma

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Köszönöm a tippet, Miközben végiglapoztam az összes 27 oldalt, találtam m minden értékes tippet az út mentén. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már a technikát, és mennyire befolyásolná a hozamot? Összehasonlítva egy reaktorral.
És ha van valami tippje bárkinek, aki kipróbálta.
Köszönöm

"Az alkimisták az aranyat keresve sok más, nagyobb értékű dolgot találtak"