btcboss2022
🥷 RESIDENT 🥷
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 673
- Deals
- 8
Itt vannak a pontos részletek, hogyan csináltam, meg kell csináltam, hogy ezekben az összegekben, mert nem volt elég nátrium-borohidrid( új rendelés érkezik ;-)) és használtam egy nagy üvegreaktor, így ne fordítson olyan nagy figyelmet az összegekre az eredeti szintézis itt közzétett a megfelelő mennyiségű termékek, csak a folyamatra összpontosítson.
Szintézis:
1. IPA/H2O 2:1 arányú oldatot (10,4L) adtam a reaktorba és szobahőmérsékleten kevertem.
2. A NaBH4-et (500gr) egyszerre adtuk hozzá keverés közben.
3. A P2NP-t (287gr) kis adagokban adtuk hozzá úgy, hogy az elegy hőmérséklete ne haladja meg a 60 *С-t.
4. CuCl2 (30g) vízben (57,50 ml) egyszerre adtuk hozzá, hogy az elegy hőmérséklete ne haladja meg a 80 *С-t.
5. Ezt követően a reakciót külső fűtéssel 30 percig 80 °C-on tartottuk.
6. Az elegyet Buchner-tölcsérrel szűrtük, hogy megtisztítsuk a CuCl2 szilárd hulladékától.
7. 25%-os NaOH vizes oldatát (2,3 liter) adtuk a reakcióelegyhez keverjük 5 percig, és miután a keverést leállítottuk hagyjuk külön fázisok 1 óra.
8. Ezt követően a vizes fázist 2,3 liter IPA-val extraháltuk.
9. Az elválasztott első réteget összekevertük az IPA extrakcióval, majd az elegyet vízmentes nátrium-szulfáttal szárítottuk, Buchner-tölcsérrel szűrtük.
10. Az IPA-t vákuumban olajjá pároltuk.
11. Az olajhoz vizet adunk, hogy vízgőz-desztilláció készüljön.
12. A desztillált keveréket kétszer extraháljuk DCM-mel (kb. 250 ml DCM minden 2 liter keverékre).
13. Az extrakciót vákuumban, rotavapban elpárologtatjuk, amíg az összes DCM el nem távozik.
14. 254 g amfetamin-mentes bázist kapunk (átlátszó olaj, PH 13).
15. A lehűtött freebázist hideg metanollal keverjük össze (533 ml).
16. 34,5 ml lehűtött tiszta kénsavat adunk hozzá lassan cseppenként, erős keverés közben PH 6-ig, e folyamat során egyre sűrűbb paszta képződik.
17. 790gr amfetamin "tésztát" kapunk.
18. A keveréket 12 órára a fagyasztóba tettük.
19. E 12 óra elteltével választhatunk, hogy leszűrjük és megszárítjuk, hogy megkapjuk az amfetamin-szulfátot (acetonnal mossuk át, ezzel a tiszta és tiszta eredmény nem változtat semmin), vagy közvetlenül "tészta" formában tartjuk a fagyasztóban.
20. A "tészta" formájú termék fogyasztásához vegyen belőle egy kis adagot, és terítse ki például egy papírlapra vagy forró tányérra, amíg meg nem szárad.
Szintézis:
1. IPA/H2O 2:1 arányú oldatot (10,4L) adtam a reaktorba és szobahőmérsékleten kevertem.
2. A NaBH4-et (500gr) egyszerre adtuk hozzá keverés közben.
3. A P2NP-t (287gr) kis adagokban adtuk hozzá úgy, hogy az elegy hőmérséklete ne haladja meg a 60 *С-t.
4. CuCl2 (30g) vízben (57,50 ml) egyszerre adtuk hozzá, hogy az elegy hőmérséklete ne haladja meg a 80 *С-t.
5. Ezt követően a reakciót külső fűtéssel 30 percig 80 °C-on tartottuk.
6. Az elegyet Buchner-tölcsérrel szűrtük, hogy megtisztítsuk a CuCl2 szilárd hulladékától.
7. 25%-os NaOH vizes oldatát (2,3 liter) adtuk a reakcióelegyhez keverjük 5 percig, és miután a keverést leállítottuk hagyjuk külön fázisok 1 óra.
8. Ezt követően a vizes fázist 2,3 liter IPA-val extraháltuk.
9. Az elválasztott első réteget összekevertük az IPA extrakcióval, majd az elegyet vízmentes nátrium-szulfáttal szárítottuk, Buchner-tölcsérrel szűrtük.
10. Az IPA-t vákuumban olajjá pároltuk.
11. Az olajhoz vizet adunk, hogy vízgőz-desztilláció készüljön.
12. A desztillált keveréket kétszer extraháljuk DCM-mel (kb. 250 ml DCM minden 2 liter keverékre).
13. Az extrakciót vákuumban, rotavapban elpárologtatjuk, amíg az összes DCM el nem távozik.
14. 254 g amfetamin-mentes bázist kapunk (átlátszó olaj, PH 13).
15. A lehűtött freebázist hideg metanollal keverjük össze (533 ml).
16. 34,5 ml lehűtött tiszta kénsavat adunk hozzá lassan cseppenként, erős keverés közben PH 6-ig, e folyamat során egyre sűrűbb paszta képződik.
17. 790gr amfetamin "tésztát" kapunk.
18. A keveréket 12 órára a fagyasztóba tettük.
19. E 12 óra elteltével választhatunk, hogy leszűrjük és megszárítjuk, hogy megkapjuk az amfetamin-szulfátot (acetonnal mossuk át, ezzel a tiszta és tiszta eredmény nem változtat semmin), vagy közvetlenül "tészta" formában tartjuk a fagyasztóban.
20. A "tészta" formájú termék fogyasztásához vegyen belőle egy kis adagot, és terítse ki például egy papírlapra vagy forró tányérra, amíg meg nem szárad.
Az ipa rotációs elpárologtatóban történő bepárlása után mindig olyan olajat kapok, ami a későbbi vízgőzdesztillációhoz víz hozzáadásakor nem válik el a víztől, tehát nem úszik a tetején, homogén oldat, ha ezután gőzdesztillálok fiese, szintén homogén, zavaros oldatot kapok a fogadó lombikban. Mi lehet ennek az oka, tudja valaki, hogy mit csinálok rosszul? Kérem segítsen!