Egyedülálló amfetamin szintézis P2NP-ből NaBH4/CuCl2-vel (1 kg-os skála)

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Forrótányér, fűtőköpeny (lehet, hogy túl sok még alacsony fokozaton is), deffo nem nyílt láng.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
100%-ig biztos, hogy a grammokban a következő tételben képeket fogok készíteni. A 287gr P2NP-ből 254gr freebase-t kaptam.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
nem sok só csapadékot kaptam ki, amikor foszforsavat adtam a 67g-os p2np tételemhez.
Ez meg fog változni a fagyasztás során? Azt hittem, elég jól követtem az utasításokat.
miután a p2np hozzáadása befejeződött, egyenesen a cucl-ra megy? vagy várjam meg, amíg abbahagyja a reakciót?
a lúg hozzáadása után felráztam és kb. egy órát hagytam állni, az ipa-val való extrakció során pedig hagytam szétválni, majd 3/4-szer újra kevertem.
Az ipa-t 50-60oC-on vákuumdesztilláltam le , ez túl meleg volt?
Lehet, hogy túl gyorsan savanyítottam, mivel a szept. funeelemen még mindig ott volt a vizes réteg ( 2 ipa extrakciót csinálok a biztonság kedvéért), ezért fecskendőt használtam és nem volt cseppenként pontosan...
Valami ötlet? Frissítem, miután egy éjszakán át a fagyasztóban volt.

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Habe es auch versaut beim ersten mal gucke grad nach lösungen und schließe mögliche fehler aus. Hat sich bei dir auch nur ein kleiner teil umgewandelt und es ist größtenteils flüssig geblieben?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Itt pattontól hallottam, hogy előtte fel kell melegíteni. amit én még sosem csináltam kénsavval, de akkor viszont az én savam elég tiszta.
Rendelj Lengyelországból, ha az EU-ban vagy, ők eladnak neked hordókat szó szerint bármiből lol

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Darfst du mir hier verraten woher du die schwefelsäure beziehst oder muss ich dir privat schreiben? Habe grad probleme welche zu beschaffen nur phosphorsäure iaz für mich aktuell laufend zugänglich.