Elrontottam a kajakot. Kitisztítottam a szűrőn lévő keveréket, és kidobtam az oldhatatlan csapadékot. Visszaöntöttem egy reaktorba.
Hozzáadtam egy 25%-os NaOH oldatot. két réteg képződött. Fél órát pihentetem. felső sárga réteg (Ipa/bázis). alsó réteg átlátszó (vízréteg).
A vizes réteget egy lombikba cseppentem. Hozzáadok Ipa-t, rétegek képződnek. Fél órát pihentetem.
a felső réteg átlátszó (bázis/Ipa) az, amire szükségem van. A vizes rétegből kivont bázist rotációs elpárologtatóba teszem. A hűtés 8 fok, a vákuum be van kapcsolva, a fürdő hőmérséklete 80 fok, az ipa itt kezd el párologni.
Ipa elpárologtató alapot öntöm egy pohárba. mit csináljak ezzel az alappal (átlátszó), mi lesz, ha beleöntöm az Ipa/alap keverékbe, miért kell ezt csinálni?
A sárga réteget (alap/Ipa) pedig a reaktorba. 3 liter IPA/alap keverék. hogyan tudom csökkenteni az ipa-t??? ez is rotovap? mert ha a reaktorban 80 fokon kezdem el párologtatni, akkor a kondenzátorból csöpög az Ipa. ezzel az a bajom, hogy a végén piros lesz és a szag is elmegy. Szerintem elrontottam.