Egyedülálló amfetamin szintézis P2NP-ből NaBH4/CuCl2-vel (1 kg-os skála)

Mclssmxxl

Don't buy from me
Reaction score
33
Nem, 2 réteg az, amit akarsz. ahogy az aq. réteg vízben oldódó sókkal telítődik, a vízben oldódó sókkal telítődik, a dillutált izopropanol-szabadbázis szol. kiszorítja az aq. rétegből. az izopropanolnak, szemben a többi primer OH-sal, ez a tulajdonsága, hogy a sók oldásakor elválik a víztől, pontosan ezért használják annyi titkos és egyéb szintézisben.
Legalábbis azt hiszem, remélem, hogy nem a seggembe beszélek. :p

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Ha jól értem, a felső réteg szabad bázis? sárgás olajos megjelenésű és 70%-os keverék. és az alsó sűrűbb.

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Ez lenne a vizes réteg. Hozzáadtam 25%-os naoh oldatot. melyik rétegre van szükségem? Kicsit összezavarodtam.

Attachments

• Htm4IhVl3F.jpg
    Htm4IhVl3F.jpg
    5.1 MB · Views: 796

Marvin "Popcorn" Sutton

🐝SuperModerator🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
343
Írja le, hogy milyen arányban használta a reagenseket.
Mennyi ideig áll a keverék a képen látható NaOH-oldat hozzáadása után?

View previous replies…

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
210
ha a lúgos amin a felső alkoholrétegbe kerül. ha a ph savas, akkor az alsó rétegben lesz oldott só formájában. Mindenesetre veszteségek lesznek ezzel a kiosztási módszerrel.

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Körülbelül 2 perc alatt két réteg képződik, 30 percig hagyom magára.

1754g nabh4
1000g p2np
100g cucl2

mithyl2

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
28
6 órán keresztül kell keverni, miközben hozzáadjuk a P2NP-t, vagy csak addig kell keverni, amíg biztonságosan feloldódik?

ACAB

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
169
A legjobb eredmény elérése érdekében használja a lombikra vonatkozó felsővezetést.

View previous replies…

mithyl2

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
28
és reméltem, hogy képes leszek használni a mágneses keverőt lol. de kétségeim voltak, hogy elég erős lesz-e.

ACAB

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
169
Ez 6 órát vehet igénybe, időt vehet igénybe a szintézishez, figyelmet fordíthat a hőmérsékletre.

Attól függ, hogy mennyi alumínium van a lombikban, és mennyire jó a mágneses keverője.
A fej fölötti keverők nagyobb teljesítményűek.

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Az IPA/bázissal nem hiszem, hogy a választás után bármit is kellene csinálni. túl sok alkohol van benne, az ipa-t szeretném csökkenteni. Szerintem a túl sok IPA miatt rossz lehet az olaj minősége.

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Elrontottam a kajakot. Kitisztítottam a szűrőn lévő keveréket, és kidobtam az oldhatatlan csapadékot. Visszaöntöttem egy reaktorba.

Hozzáadtam egy 25%-os NaOH oldatot. két réteg képződött. Fél órát pihentetem. felső sárga réteg (Ipa/bázis). alsó réteg átlátszó (vízréteg).

A vizes réteget egy lombikba cseppentem. Hozzáadok Ipa-t, rétegek képződnek. Fél órát pihentetem.

a felső réteg átlátszó (bázis/Ipa) az, amire szükségem van. A vizes rétegből kivont bázist rotációs elpárologtatóba teszem. A hűtés 8 fok, a vákuum be van kapcsolva, a fürdő hőmérséklete 80 fok, az ipa itt kezd el párologni.

Ipa elpárologtató alapot öntöm egy pohárba. mit csináljak ezzel az alappal (átlátszó), mi lesz, ha beleöntöm az Ipa/alap keverékbe, miért kell ezt csinálni?

A sárga réteget (alap/Ipa) pedig a reaktorba. 3 liter IPA/alap keverék. hogyan tudom csökkenteni az ipa-t??? ez is rotovap? mert ha a reaktorban 80 fokon kezdem el párologtatni, akkor a kondenzátorból csöpög az Ipa. ezzel az a bajom, hogy a végén piros lesz és a szag is elmegy. Szerintem elrontottam.

skanderbeg

Use escrow for deals with me
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
46
Miért párologtatta el az IPA-t, kövesse a videót. Csináld újra a videóban szereplő lépésekkel az IPA nem rontja el az amfetamint, csak büdössé teszi lol.

skanderbeg

Use escrow for deals with me
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
46
Pontosan ugyanazt a szintézist végeztem, csak kövesse a videót, és miután savanyította, ha nem akarja, hogy az IPA rendetlenséget / szagot tisztítsa meg egy kis acetonnal, és hagyja egy-két hétig friss levegőn és fényben, hogy megtisztítsa és megszáradjon.

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Sziasztok. most sikerült egy gőzdesztillációs rendszert építeni. egy kedves fórumtag segítségével. a desztilláció jelenleg is folyamatban van, szerintem 2 óra alatt végzek 😉 Most csak egy kis mennyiséget készítek, ha sikerül, akkor 1kg p2np-t fogok használni. Nincs lehetőségem a szabadban, friss levegőn, napfényben szárítani, meg kell tanulnom a lepárlást. te mennyit készítettél és mekkora volt a hozam?

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
7. A vizes fázist 8 liter IPA-val extraháljuk. Az amfetaminmentes bázist IPA-ban feloldjuk, és az IPA réteg sűrűsége megváltozik, ezért elválasztjuk a vizes rétegtől.
8. A 7. lépésből származó IPA extrakciót vákuumban elpárologtatjuk amfetaminmentes bázisolajjá, és egyesítjük a 6. lépésből származó szabad bázissal.

Miért kell a szabad bázissal kombinálni? ez a lépés extra bevételt hoz, vagy mi értelme van?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Ha 500 g reakciót végzel, hogyan jutsz 8 l IPA-ra?

Miért kell hozzáadni a kivont freebase-t a korábbi freebase-hez, ez egy őszinte kérdés?

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
6 liter Ipa a szintézis kezdetén, 4 liter a rétegválasztáshoz. nem szükséges egyszerre 8 litert hozzáadni. IPA helyett metanolt használok, a végtermék kevésbé lesz alkoholszagú. Viszont emiatt nem tudom szétválasztani a rétegeket (metalon nem tudja, ezért amikor a rétegválasztáshoz alkoholt kér), akkor dcm-t kell hozzáadni. a két réteget össze kell kötni, mert nagyobb lesz a hozam, szerintem. Végül sikerült elkészítenem a kívánt olajat. A képen az eredmény látható, sózás előtt.

Attachments

• V5owtD0iRC.jpg
    V5owtD0iRC.jpg
    5.4 MB · Views: 675

fufu

Don't buy from me
Reaction score
0
Helló szakértők, nem tudják, hogy használhatok-e nátrium-bikarbonátot, hogy a p2np reakcióból szabadbázist kapjak az amph-ban? Köszönöm.

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
7. Lépések .

Melyik rétegre van szükségem? ipa hozzáadása után 2 réteg képződik. felső réteg átlátszó, tiszta, enyhén olajos felületű. alsó réteg fehér sűrű kocsonya. azt írja, hogy az ipa sűrűsége megváltozik és elválik a vízrétegtől. sűrűsége megváltozik, ez jelentheti azt, hogy kocsonyává és alsó réteggé vált? noob kérdés, de hasznos.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
A kérdésére az előző hozzászólásban már válaszoltam. Menj vissza és nézd meg, még képek is vannak.

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Köszönöm, hogy világossá vált. Tudtam, hogy melyik réteg, de nem tudtam megmagyarázni magamnak, hogy miért ez a réteg?? 😄

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Köszönöm, hogy világossá vált. Tudtam, hogy melyik réteg, de nem tudtam megmagyarázni magamnak, hogy miért ez a réteg?? 😄

tucoXxX

Don't buy from me
Solutions
2
Reaction score
12
Sajnálom, már többször üzentem Önnek, kérem törölje...

chicaloca

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Szia, A reakció után híg HCl-lel hűtözöm és 100°C-ra lepárolom az IPA-t, de másnap, amikor a fázisok szétválasztására megyek, a lombik nem keveredik. A lombikban egy árnyalat van. Itt vannak a képek tud valaki segíteni, hogy megértsem és megmondja milyen lehetőségeim vannak thx

Attachments

• FvuJdVa0Hl.jpg
    FvuJdVa0Hl.jpg
    3.1 MB · Views: 217
  • yh0uOsVvX6.jpg
    yh0uOsVvX6.jpg
    2.9 MB · Views: 206
  • hCUNzmb3es.jpg
    hCUNzmb3es.jpg
    2.8 MB · Views: 228

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Szia!

Először is, hol van a szintézisben az, hogy HCL-t kell használni? Tipp: Sehol, tehát ne tegye.

Másodszor, mivel 100c-ben desztillálsz, feltételezem, hogy nyílt desztillációt végzel, ne tedd ezt, használj helyette vákuumdesztillációt.

Próbáld újra, és küldd el az eredményeket.

Üdvözlettel

View previous replies…

chicaloca

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Oké Im hozzáadok 25% NaOH-t és utána mit tegyek? DCM-mel extraháljam?
Van egy kis

chicaloca

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Oké, hozzáadtam 25% NaOH-t, de nem hiszem, hogy a hiba a NaOH-tól származik, mert a fázisszétválasztáshoz ez rendben van... A probléma csak utána jelentkezik; amikor amúgy is ki akarom vonni az aquaus fázist, ... Hozzáadok DCM-et, de még egy olyan NP-vel is, mint a DCM, NINCS TISZTA fázisszétválasztás!!!