MDPM stimuláns . Hogyan készült a szállítmány? Voltak problémák a csomaggal?
A küldemény meglehetősen gyorsan érkezett egy hatékony kisebb szabványos buborékos műanyag borítékban, a címem jól nyomtatott és a bélyegek jól ültek. A benne lévő MDPM zacskó papírba volt csomagolva. Tökéletes.
5 FOTÓ
1. Nem a csomagban lévő zacskó, hanem: Csomag hátulja.
2. Nem a csomagban, hanem: Csomag belseje.
3. Fotó a jól felcímkézett MDPM táskáról az 1,50-es méretarányomon.
4. Rossz fotó a zsák hátoldaláról, ahol a ~1g MDPM teljes egészében látható. (Nehéz jól megvilágítani).
5. Rossz fotó az utolsó 0,17-es anyagomról egy filléres érme mellett.
Elfelejtettem elolvasni a szabályokat az első fotók előtt, de a fotók most a boríték hátuljáról és a belsejéről üresek. Először nem tudtam, hogy ki küldte, mivel kaptam átfedésben lévő nárcikat, és nem tudtam, ki küldte (még mindig az én hibám). Azonosítottam a táska stílus forrása egy fotó review itt tag által. Szóval ezért mulasztottam el az összes szükséges fotó elkészítését.
Részletes útjelentés:
Kezdtem azzal, hogy a sziklás port egy mozsárban összetörtem, és néhány vékony vonalat szippantottam, de nem volt hatása. A folie-ra való rágyújtás rossz ízű volt. Ezért csináltam egy 0,6-os rektális oldatot. Ami csak történt, az egy gyenge kezdés, ami véget ért (dud). A maradék 0,17-et félretettem egy hetero párosnak, akik jól bongázták és friss szédítő eufóriát adtak tőle. MDPM-et kellett volna használniuk helyettem. Az MDPM közel áll a jól ismert 3-FPM-hez, amelyet korábban is (számomra) értéktelennek próbált. Az MDMP egy olyan gyenge stimuláns, hogy néhányan nem kapnak semmilyen hatást, olvastam az interneten.
Szolgálati biztonság 9 (de ki küldte? Beletehetnéd a "BB"-t).
Szállítási sebesség 5 (elég, ingyen van)
A termék minősége 10
Mennyire teljesültek az elvárásai? 0 szomorú nulla. Személyre szabott hatás. Nem én vagyok az a személy, akire ez vonatkozik.
EPILÓGUS
Sokáig vártam a páromra, hogy ezt tesztelhessem. A véleményem mindenféleképpen túl sokáig tartott a közzétételhez, személyes problémákat kellett leküzdenem, de most már elkészült a fényképekkel, amelyek porosodnak. Én csináltam a felülvizsgálat most, hogy tudok állni, enyhe zavarban a hiányzó fotók, de nem az idő, hogy fel, én vagyok, hogy szégyellem, és akkor is, amikor emlékeztetett a Glitchy, hogy több mint egy hétig tartott, hogy nem kell elszámolni. Ne zárkózz be egy bolondkerékbe, amikor meg kellene csinálni és kissé arrogánsnak tűnni. Glitchy-t kompenzálom valamivel a hosszú várakozásért (saját szabályom). Az események ilyen kezelését alkalmasnak találom arra, hogy tökéletes legyen:
TIPPEK AZ ÁTFELÜGYELÉS BESZERZÉSÉRE
Amikor megkapod a csomagot, azonnal nézd meg Glichys szálindítót a felülvizsgálati elvárásokkal (szabályokkal). Csináld meg a jó fotókat, amilyen gyorsan csak tudod. Ne feledje, hogy Ön egy ingyenes áru felülvizsgálója, hogy meg tudja magyarázni az utazás szempontjait. Ha szükséges/lehet, akkor hagyd, hogy más is mondjon róla második véleményt. Biztos vagyok benne, hogy örülök, hogy én tettem mások tesztelni a haszontalan MDPM. Töltse ki az összes szükséges pontot, és tegye esztétikailag és nyelvtanilag helyesnek. A szövegeimet először Gmailben írom, mivel rossz gépíró és nyelvtanilag rossz vagyok. Ha szorult helyzetben van, akkor jobb, ha megcsinálod a képeket és egy oké felülvizsgálatot, még ha kicsit hanyag és vékony, de kész és le a hátadról. A felülvizsgálati erőfeszítésed teljessége számít, és a hiányosságokat Glitchyvel privátban el tudod viselni, és a legjobb leszel. Soha nem tudhatod, ha olyan lejtőre mész, mint én, és az idő pazarolódik. Vigyük fel a felülvizsgálatot az összes igényelt mintatesztben itt, ezen a szép webhelyünkön.