Sveiki. man reikia patarimo. šiandien atliekant sintezę sprogo indas ir reakcijos masė susimaišė su dideliu kiekiu vandens. reakcija buvo atsigavimo pradžioje ir viskas sustojo. dabar turiu didelį kiekį tirpalo be sluoksnių atskyrimo ir be nuosėdų. tai buvo 50 gramų propeno. ar galima ką nors padaryti, kad bent dalį jo atgautume
Tikėtina, kad tai yra kompleksinė Al druska Na[Al(OH)4], ji susidaro vykstant šioms reakcijoms:
2Al + 2NaOH + 6H2O ==> 2Na[Al(OH4)] + 3H2
NaOH + Al (OH)3 ---> Na[Al(OH)4]
tačiau aš taip pat pridėjau pagrindo, tikėdamasis, kad išplauks šiek tiek aliejaus, ne, nieko neįvyko. Turiu filtruoti aliuminį, bet kai išgarinsiu vandenį, ar neliks sodos ir propeno mišinio? Atsiprašau už kvailus klausimus, bet aš esu naujokas.
Pirkau P2NP 2000gr po apmokėjimo, jie neatsako jums Aš gavau vardą iš šio forumo todėl žmonės nepasitikėkite bet kokiu nauju pridėjimu šiame forume, nes jie jus sukčiauja
Ne, ačiū, šiuo metu per daug pavojinga pasitikėti pasiūlymais privačiose žinutėse.
Jie yra pardavėjai, tai tamsusis tinklas, kokia problema ?
Bijodami, neprisijungę sukčiai gali daryti, ką nori. Žmonės kol kas nepasitiki jokiais pasiūlymais privačiose žinutėse
jei jie yra teisėti, jie skelbia tai čia, forume, jei jie nenori to daryti
suraskite ką nors kitą
Sutikite. Geriau naudoti BB sąrašą. Be to, galite naudotis BB Escrow paslauga, kad išvengtumėte sukčiavimo ir sutaupytumėte pinigų. Be to, ketiname perkelti Juodąjį tiekėjų sąrašą į pagrindinį puslapį, @HEISENBERG jau dirba su šiuo klausimu.