Amfetamino sintezė iš P2NP naudojant NaBH4/CuCl2 iš vieno puodo (1 kg skalė)

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Kaitinimo plokštė, kaitinimo mantija (gali būti per daug net ir ant mažos ugnies), deffo ne atvira liepsna.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
100 % įsitikinęs, kad gramų kitoje partijoje padarysiu nuotraukų. Iš 287 g P2NP gavau 254 g laisvosios bazės.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
Į savo 67 g p2np partiją įpylus fosforo rūgšties, daug druskos nuosėdų neišsiskyrė.
ar tai pasikeis užšaldymo metu? maniau, kad gana gerai laikiausi instrukcijų.
ar po to, kai p2np pridėta, iš karto pereinate prie cucl? ar turėčiau palaukti, kol ji nustos reaguoti?
įpylus šarmo suplakiau ir palikau maždaug valandai, o ekstrahuojant su ipa leidau jam atsiskirti ir tada dar kartą sumaišiau 3/4 karto.
Vakuuminė distiliacija iš ipa vyko esant 50-60oC , ar tai buvo per karšta?
gal per greitai parūgštinau, nes mano sep funeel vis dar buvo vandeninis sluoksnis ( aš darau 2 ipa ekstrakcijas šiaip sau), todėl naudojau švirkštą ir jis nebuvo lašinis tiksliai..
Ką nors sugalvojote? atnaujinsiu informaciją, kai per naktį bus šaldiklyje.

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Habe es auch versaut beim ersten mal gucke grad nach lösungen und schließe mögliche fehler aus. Hat sich bei dir auch nur ein kleiner teil umgewandelt und es ist größtenteils flüssig geblieben?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Iš pattono čia girdėjau, kad prieš tai reikėtų ją pašildyti. ko niekada nedariau su sieros rūgštimi, bet vėlgi mano rūgštis yra gana gryna.
Užsisakykite iš Lenkijos, jei esate ES, jie parduos jums statines tiesiogine prasme bet ko lol

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Darfst du mir hier verraten woher du die schwefelsäure beziehst oder muss ich dir privat schreiben? Habe grad probleme welche zu beschaffen nur phosphorsäure iaz für mich aktuell laufend zugänglich.