Turiu pasakyti OrgUnikum, kad, žinoma, nemaniau, jog turite visus atsakymus. Bet todėl ir yra gerai skaityti knygas, patentus, publikacijas iš literatūros ir t. t. ir t. t.. Tiesiog jums pasakyti, kad Leukarto reakcija neveikia esant žemesnei temperatūrai, ir aš perskaičiau knygas, ir knygas (Moore, Fester, Snow, "Dr. Buzz"), ir aš turiu tiesiog sekti jūsų nurodymais, kai jūs teigėte tiek daug, flase info, ir tai yra tik mano nuomonė. Jūs manęs nepažįstate. Jūs nežinote mano amžiaus ir išsilavinimo.
Man įdomu, kai jūs pasakėte: "Neveikia, nors. Ne tam, ką mes darome. Kodėl? Nežinau, bet neveikia." 

Aš to nesuprantu: Ką turėjote omenyje sakydamas 160 C? Reakcijos su formatu temperatūrą? Ir jei taip, jei taip, kad formamidą būtų galima gaminti "in-situ", tai galiu visiškai sutikti ir susieti. Jūs taip pat kažką rašėte apie tai, kad reikia labai geros kolonos, kai reikia kaitinti iki 160 C, ir tam tikro slėgio. Kodėl? Ką turėjote omenyje? Aš turiu 3 skirtingas ir naudoju tiesią kolonėlę nusausinimui ir 100-120 C kelias valandas, kol esu patenkintas reakcijos mišiniu, kai P2P visiškai susimaišo su išlydytu formatu arba bevandeniu formamidu. Jūs taip pat teigėte, kad vanduo daro savo, kai skruzdžių rūgštis naudojama su formamidu. Nežinau, kas tai per teiginys, bet aš į reakcijos mišinį dėčiau tik vandenį be tos "nenaudingos" skruzdžių rūgšties. Skruzdžių rūgštis gali būti naudojama daugeliui hidrinimų. Ji taip pat gana dažnai naudojama su nikeliu redukuojant, o Leuckartas, kaip visi turėtume žinoti, yra redukcinės aminizacijos procesas. Skruzdžių rūgštis kaip reduktorius ir amoniakas kaip amino šaltinis, kad būtų paprasta, bet ir teisinga. Leukarto procese gerai naudoti formamidą su katalizatoriumi - tik katalitiniu amonio formato kiekiu (0,1-0,5 molinio ekvivalento). Tai yra visuotinai žinoma.
Tikrai dar esu pradedantysis ir kaskart mokausi, ypač iš gerų pokalbių, knygų ir pan. Bet nesimokiau, kai sakote, kad lyg ir tiesiog žinote, bet negalite paaiškinti net užuominos. Tai priimu kaip tai, kad kažkas su manimi tiesiog žaidžia. Leukartas nekenčia vandens. Katalizatoriai yra naudingi įrankiai.