interesanti! Liels paldies! Es jums uzrakstīju privātu ziņu, lai uzzinātu, vai jūs būtu tik laipns man palīdzēt. Tādā veidā es nenogurdināšu cilvēkus ar saviem jautājumiem
Sveiki. man vajadzīgs padoms. šodien sintēzes laikā plīsa trauks un reakcijas masa sajaucās ar lielu daudzumu ūdens. reakcija bija atveseļošanās sākumā, un viss apstājās. tagad man ir liels daudzums šķīduma bez slāņu atdalīšanas un bez nogulsnēm. tie bija 50 grami propēna. vai var kaut ko darīt, lai vismaz daļu no tā atgūtu?
Iespējams, tas ir komplekss Al sāls Na[Al(OH)4], tas veidojas sekojošu reakciju laikā:
2Al + 2NaOH + 6H2O ==> 2Na[Al(OH4)] + 3H2
NaOH + Al (OH)3 ---> Na[Al(OH)4]
Tomēr es arī pievienoju bāzi, cerot, ka izplūdīs nedaudz eļļas, nē, nekas nenotika. Man ir jāfiltrē alumīnijs, bet vai tad, kad iztvaicēšu ūdeni, nepaliks sodas un propēna maisījums? Atvainojos par muļķīgajiem jautājumiem, bet esmu iesācējs.
Es pērku P2NP 2000gr pēc maksājuma, viņi neatbild jums Es saņēmu vārdu no šī foruma tāpēc cilvēki neuzticas nevienam jaunam pievienot šajā forumā, jo viņi scam jums
Nē, paldies, šobrīd ir pārāk bīstami uzticēties piedāvājumiem privātajās ziņās.
Tie ir pārdevēji, tas ir tumšais tīkls, kāda ir problēma ?
Ar bailēm bezsaistes krāpnieki var darīt, ko vēlas. Cilvēki pagaidām neuzticas nekādiem piedāvājumiem privātās ziņās.
ja tie ir legit, viņi to publicē šeit forumā, ja viņi nevēlas to darīt
atrast kādu citu
Piekrītu. Labāk izmantot BB Listing. Tāpat jūs varat izmantot BB Escrow pakalpojumu, lai izvairītos no krāpšanas un ietaupītu savu naudu. Turklāt mēs gatavojamies pārvietot Melno piegādātāju sarakstu uz galveno lapu, @HEISENBERG jau strādā ar šo jautājumu.