Labdien, internetÄ sastapos ar informÄciju, kas liecina, ka L-efedrÄ«ns un D-pseidoefedrÄ«ns ir galvenie alkaloÄ«di, kas atrodami efedrÄ, kÄ arÄ« daži citi mikrolÄ«menÄ« esoÅ”i alkaloÄ«di. DomÄju, ka esmu izdomÄjis, kÄ no efedras iegÅ«t efedrÄ«na hidrohlorÄ«du un pseidoefedrÄ«na hidrohlorÄ«du un atdalÄ«t abus.
Vai jÅ«s varÄtu ieteikt, ja es turpinÄtu metamfetamÄ«na sintÄzi, izmantojot tÄdas metodes kÄ jods/arkanais fosfors, vai man vajadzÄtu izmantot L-eferrÄ«na hidrohlorÄ«du, D-pseidoefedrÄ«na hidrohlorÄ«du vai abu Å”o vielu maisÄ«jumu? Vai L/D ietekmÄ metamfetamÄ«na sintÄzi? Paldies.
Esmu saskÄries ar grÅ«tÄ«bÄm atŔķirt Å”os jÄdzienus: efedrÄ«ns un pseidoefedrÄ«ns, hirÄls L/D, optiskÄs rotÄcijas L/D, un es neesmu pÄrliecinÄts, cik lielÄ mÄrÄ tie ietekmÄ metamfetamÄ«na sintÄzi.
Es izmantoju 15 gramus pulvera, katram gramam nepiecieÅ”ams 1,656 ml, tÄtad 15 grami ir 24,84 ml, bet, ielejot pulverÄ« etanolu un ligroÄ«nu, tas pÄrvÄrtÄs dubļos. Piedodiet, Lielais Dievs, kÄ es varu to filtrÄt? Å Ä·idruma vispÄr nav, viss ir dubļi.
PastÄv vienkÄrÅ”ota metode, kas ir pÄrbaudÄ«ta. Kur nonÄk pulveris, kas iegÅ«ts pÄc 10 minūŔu karsÄÅ”anas ar etanolu pirmajÄ posmÄ? Vai tas tiek rezervÄts otrajai daļai? Bet otrajÄ daÄ¼Ä etanolu mÄrcÄ 3 dienas un ligroÄ«nu mÄrcÄ 2 dienas, un tad abus filtrÄtos Ŕķidrumus sakausÄ. PÄc saplūŔanas iegÅ«st melnu vielu ar daudz eļļas. Es neredzu baltu pulverveida vielu.
TurklÄt, sasmalcinot zÄli pulverÄ« un iemÄrcot to etanolÄ vai ligroÄ«nÄ, iegÅ«st tumÅ”i zaļu Ŕķidrumu. Es to filtrÄju ar sÅ«knÄÅ”anas filtrÄciju 4-5 reizes, un krÄsa joprojÄm ir tumÅ”i zaļa.
TÄ tika ekstrahÄta soli pa solim, bet galaprodukts nebija balts pulveris. Es izmantoju vienkÄrÅ”otu versiju, un katrs solis tika veikts saskaÅÄ ar iepriekÅ” minÄto. PÄc mÄrcÄÅ”anas ŔķīdinÄtÄjÄ abi ŔķīdinÄtÄji tika apvienoti, un pÄc žÄvÄÅ”anas tika iegÅ«ts melns, nr. Tas ir tumÅ”i zaļŔ Ŕķidrums.
TeorÄtiski jÅ«su efedrÄ«ns tur ir. Jums tikai nepiecieÅ”ams to ekstrahÄt. Ir arÄ« citas vielas. Jums ir nepiecieÅ”ams pilnÄ«bÄ iztvaicÄt Ŕķidrumu un kristalizÄt efedrÄ«nu. IespÄjams, Å”eit ir nepiecieÅ”ama zibspuldzes hromatogrÄfija.
SaskaÅÄ ar jÅ«su iepriekÅ” teikto es to uzlieku uz kÅ«ku plÄksnes, bet pÄc Ŕķidruma iztvaicÄÅ”anas vÄl neesmu redzÄjusi baltu pulveri. Vai tÄ ir kļūda manÄ darbÄ«bÄ? Bet es to pagatavoju saskaÅÄ ar jÅ«su iepriekÅ” minÄto metodi.
Å o metodi es iemÄcÄ«jos no viena sava drauga no AfganistÄnas. ViÅÅ” teica, ka viÅi ar Å”o metodi iegÅ«st efedrÄ«nu, bet es to vÄl neesmu izmÄÄ£inÄjis, jo meklÄju sÄrskÄbi.
Izgudrojums attiecas uz efedrÄ«na ekstrakcijas procesu un pieder pie tradicionÄlo Ä·Ä«nieÅ”u tradicionÄlo zÄļu efektÄ«vu sastÄvdaļu ekstrakcijas tehniskÄs jomas. IzgudrojumÄ paredzÄtais process sastÄv no Å”Ädiem posmiem: efedras pirmapstrÄde; alkalizÄcija; ekstrakcija ar...
patents.google.com
TuvÄko mÄneÅ”u laikÄ es mÄÄ£inÄÅ”u veikt ekstrakciju un publicÄÅ”u rezultÄtus.