- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 52
Sveiki, man ir jautājums par Smilšu Maijera procesu. Vai es būšu pabeidzis procesu, atstājot man tikai GBL, ja es pārtraucu pēc 4. soļa ekstrakcijas daļā, jo šķiet, ka viss, kas ir pēc tam, kļūst par GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,002
- Deals
- 1
Sveiki, Ja es jūs pareizi saprotu, jūs vēlaties iegūt GBL pēc Sandmeijera reakcijas. Jā, to var iegūt 4. posmā.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Jeffrey B.
forši, es atradu GABA želatīna kapsulu veidā ar tikai mikrocelulozi kā pildvielu, kā arī 50 g maisiņus ar apšaubāmu tīrību par ~ 10 dolāriem par pop, sooooooooo tabletes ir lētākas UN tīrākas. Es arī varu iegādāties NaNO2 kā sava veida dārzkopības produktu no ķīmisko vielu piegādātāja par apmēram 8 dolāriem par kilogramu lol. Es esmu pārsteigts, ka neviens šeit (Polijā) neražo GHB, tas ir tik vienkārši, bet es nekad neesmu redzējis to tirgū. Es atjaunināšu informāciju, kad vien man būs ietekme un/vai jautājumi.
Patiesībā, tas joprojām ir diezgan neskaidrs, ja man vajadzētu veikt gan destilāciju, gan ekstrakciju ar DCM, kā es varu pārliecināties, ka es destilēju GBL? vai RM nav pilns ar ūdeni? GBL BP ir 204,6 °C, tātad vai man vienkārši vārīt RM, līdz tvaiku temperatūra sasniedz 204,6 °C, un no turienes savākt?
Iepriekš paldies
Patiesībā, tas joprojām ir diezgan neskaidrs, ja man vajadzētu veikt gan destilāciju, gan ekstrakciju ar DCM, kā es varu pārliecināties, ka es destilēju GBL? vai RM nav pilns ar ūdeni? GBL BP ir 204,6 °C, tātad vai man vienkārši vārīt RM, līdz tvaiku temperatūra sasniedz 204,6 °C, un no turienes savākt?
Iepriekš paldies