Jūs varat veikt ekstrakciju un izžāvēt tās ekstraktu virs MgSO4 vai cita žāvēšanas līdzekļa. Es nezinu, no kurienes esat un neko par jūsu tirgu, es nevaru jums atbildēt par skābēm. Nopirkt šeit. Jūs varat iegūt sērskābi no akumulatora elektrolīta Koncentrētas sērskābes ražošana mājas apstākļos.
APVIENOTĀ KARALISTE. Vienīgais, kas mani attur no sērskābes ražošanas pašam, ir attīrīšanas daļa, jo tā ietver sērskābes vārīšanu augstā temperatūrā. un neviens no pārdevējiem šeit, šķiet, nepārdod tīras skābes.
Sveiki, @G.Patton. Kāda gāze izdalās šajā reakcijā? Internetā lasīju, ka NaBH4 var izdalīt HCN gāzi? Es domāju, ka tas nav tas gadījums, bet vai ir kāda iespēja, kā es diemžēl varu to izdarīt? Es lasīju, ka NaBH4 reaģē ar ūdeni, izdalot arī H2 gāzi. Kāda gāze izdalās, pievienojot P2NP šķīdumam NaBH4 šķīdumā IPA/Ūdens? Atvainojiet, man ir pārāk daudz jautājumu, bet es negribu sevi nogalināt ar kādu muļķīgu kļūdu.
Tātad drošības labad ir labāk izmantot elektrisko sildītāju nekā propānbutānu? Cik daudz ūdeņraža tiek saražots? Mazliet vai daudz? Problēma ir tāda, ka man ir tikai propāna-butāna sildītājs, es darīšu tikai aptuveni 20 g P2NP. Vai šādā apjomā ir bīstami izmantot propāna-butāna sildītāju?
Jā, protams
To var aprēķināt pēc reakcijas vienādojuma un gāzes molārās konstantes (22,4 l/mol).
Es stingri neiesaku izmantot atklātu liesmu, jo jūs iegūsiet ūdeņradi, un jūsu laboratorija var eksplodēt.
Šaubu. Vai, pievienojot NaOH šķīdumu, ja pirms visa šķīduma pievienošanas PH sasniedz 11, man jāpārtrauc tā pievienošana? Un, ja pievienotu vairāk NaOH šķīduma, padarot to pārāk bāzisku, vai rastos problēmas? Paldies par uzmanību.
Vai šajā sintēzē IPA vietā var izmantot 95% etanolu? Domāju, ka jebkurš tīrs spirts būtu derīgs, bet nav slikti pajautāt.
Kāds būtu otrais un trešais labākais variants attiecībā pret acetonu? Man ir problēmas ar acetona iegūšanu.