- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Šeit ir precīzi aprakstīts, kā es to darīju, man tas jādara šajos daudzumos, jo man nebija pietiekami daudz nātrija borohidrīda( pienāk jauns pasūtījums ;-)) un es izmantoju lielu stikla reaktoru, tāpēc nepievērsiet tik lielu uzmanību daudzumiem šeit ievietotajā oriģinālajā sintēzē ir pareizie produktu daudzumi, koncentrējieties tikai uz procesu.
Sinteze:
1. Reaktorā iepildīja IPA/H2O 2:1 (10,4 l) un maisīja istabas temperatūrā.
2. Maisot uzreiz pievienoja NaBH4 (500gr).
3. P2NP (287gr) pievienoja nelielās porcijās, lai maisījuma temperatūra nepārsniegtu 60 *С.
4. CuCl2 (30 g) ūdenī (57,50 ml) tika pievienots uzreiz, lai maisījuma temperatūra nepārsniegtu 80 *С.
5. Pēc tam reakciju uzturēja 80 °C temperatūrā 30 minūtes, izmantojot ārējo sildīšanu.
6. Maisījumu filtrēja ar Bihnera piltuvi, lai attīrītu no cietajiem CuCl2 atkritumiem.
7. Reakcijas maisījumam pievieno 25 % NaOH ūdens šķīdumu (2,3 litri), maisot 5 minūtes, un pēc maisīšanas pārtraukšanas atstāj atsevišķas fāzes 1 stundu.
8. Pēc tam ūdens fāzi ekstrahēja ar 2,3 litriem IPA.
9. Atdalīto pirmo slāni sajauca ar IPA ekstrakciju un maisījumu nosusināja ar bezūdens nātrija sulfātu, filtrēja ar Bihnera piltuvi.
10. IPA iztvaicēja vakuumā līdz eļļai.
11. Eļļai pievieno ūdeni, lai veiktu tvaika destilāciju.
12. Destilēto maisījumu divas reizes ekstrahē ar DCM (apmēram 250 ml DCM uz katriem 2 litriem maisījuma).
13. Ekstrakciju iztvaicē vakuumā rotējošajā tvaicēšanas iekārtā, līdz izdalās viss DCM.
14. Iegūst 254 gramus amfetamīna brīvās bāzes (caurspīdīga eļļa ar PH 13).
15. Atdzesēto frībāzi sajauc ar aukstu metanolu (533 ml).
16. Pievieno 34,5 ml atdzesētas tīras sērskābes, lēni pilienveidīgi, spēcīgi maisot, līdz PH 6. Šī procesa laikā veidojas arvien blīvāka pasta.
17. Iegūst 790 g amfetamīna "pastas".
18. Maisījumu ielika saldētavā uz 12 stundām.
19. Pēc šīm 12 stundām var izvēlēties, vai to filtrēt un izžāvēt, lai iegūtu amfetamīna sulfātu (izmazgāt ar acetonu, lai iegūtu tīru un tīru rezultātu, kas neko nemainīs), vai tieši turēt saldētavā "makaronu" veidā.
20. Lai patērētu produktu "makaronu" veidā, paņemiet nelielu tā porciju un izklājiet to, piemēram, uz papīra lapas vai uz karsta šķīvja, līdz tas izžūst.
Sinteze:
1. Reaktorā iepildīja IPA/H2O 2:1 (10,4 l) un maisīja istabas temperatūrā.
2. Maisot uzreiz pievienoja NaBH4 (500gr).
3. P2NP (287gr) pievienoja nelielās porcijās, lai maisījuma temperatūra nepārsniegtu 60 *С.
4. CuCl2 (30 g) ūdenī (57,50 ml) tika pievienots uzreiz, lai maisījuma temperatūra nepārsniegtu 80 *С.
5. Pēc tam reakciju uzturēja 80 °C temperatūrā 30 minūtes, izmantojot ārējo sildīšanu.
6. Maisījumu filtrēja ar Bihnera piltuvi, lai attīrītu no cietajiem CuCl2 atkritumiem.
7. Reakcijas maisījumam pievieno 25 % NaOH ūdens šķīdumu (2,3 litri), maisot 5 minūtes, un pēc maisīšanas pārtraukšanas atstāj atsevišķas fāzes 1 stundu.
8. Pēc tam ūdens fāzi ekstrahēja ar 2,3 litriem IPA.
9. Atdalīto pirmo slāni sajauca ar IPA ekstrakciju un maisījumu nosusināja ar bezūdens nātrija sulfātu, filtrēja ar Bihnera piltuvi.
10. IPA iztvaicēja vakuumā līdz eļļai.
11. Eļļai pievieno ūdeni, lai veiktu tvaika destilāciju.
12. Destilēto maisījumu divas reizes ekstrahē ar DCM (apmēram 250 ml DCM uz katriem 2 litriem maisījuma).
13. Ekstrakciju iztvaicē vakuumā rotējošajā tvaicēšanas iekārtā, līdz izdalās viss DCM.
14. Iegūst 254 gramus amfetamīna brīvās bāzes (caurspīdīga eļļa ar PH 13).
15. Atdzesēto frībāzi sajauc ar aukstu metanolu (533 ml).
16. Pievieno 34,5 ml atdzesētas tīras sērskābes, lēni pilienveidīgi, spēcīgi maisot, līdz PH 6. Šī procesa laikā veidojas arvien blīvāka pasta.
17. Iegūst 790 g amfetamīna "pastas".
18. Maisījumu ielika saldētavā uz 12 stundām.
19. Pēc šīm 12 stundām var izvēlēties, vai to filtrēt un izžāvēt, lai iegūtu amfetamīna sulfātu (izmazgāt ar acetonu, lai iegūtu tīru un tīru rezultātu, kas neko nemainīs), vai tieši turēt saldētavā "makaronu" veidā.
20. Lai patērētu produktu "makaronu" veidā, paņemiet nelielu tā porciju un izklājiet to, piemēram, uz papīra lapas vai uz karsta šķīvja, līdz tas izžūst.
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 0
Pēc ipa iztvaicēšanas rotācijas iztvaicētājā es vienmēr iegūstu eļļu, kas neatdalās no ūdens, kad tālākai tvaika destilācijai pievieno ūdeni, un tāpēc nepeld virsū, tas ir viendabīgs šķīdums, ja es pēc tam tvaika destilācijā destilēju fīsi, arī saņemšanas kolbā iegūstu viendabīgu duļķainu šķīdumu. Kāds tam varētu būt iemesls? Vai kāds zina, ko es daru nepareizi? Lūdzu, palīdziet!