Kas, lūk, ir? Man šķiet, ka tu esi apmaldījies, puisītāj. Universitātes bibliotēka atrodas blakus. Ej studē savu doktorantūras sūdus un klusē. Atceries, ka tā ir bibliotēka... Bibliotēkā nerunā.
Nē, bet nopietni, ja tu esi gudrāks par mums visiem šeit, kāpēc tu pats to nedari? Kāpēc jūs vispār lasījāt šos ziņojumus, ja jūs varat to izdarīt pilnīgi labi pats?
Ļaujiet man atklāt jums noslēpumu par ķīmiju. Patiesībā runa nav tik daudz par grāmatām, ko tu lasi, cik par praktisko pieredzi, kas tev ir laboratorijā. Tas, ka tu izlasi par kādu procedūru, nepadara tevi spējīgu to izpildīt reālā vidē. Es noliedzu šo muļķību. Kāds slepens ķīmiķis, kurš finansē savu laboratoriju, var zināt ķīmiju daudz labāk tā vienkāršā iemesla dēļ, ka ir veicis daudz vairāk procedūru, kas aktīvi palīdz apgūt zināšanas, nekā ķīmijas studenti, kuri tik tikko ienāk reālā laboratorijā (runāju no pieredzes).
Mani kaitina nevis tas, ka jūs nosaucat par sliktu produktu, bet gan tas, ka jūs nosaucat cilvēkus par to, ka viņi nav studējuši ķīmiju. Jūs taču zināt, ka ķīmija ir dabas zinātne. Par ķīmiķi var kļūt jebkurš, ja viņš izprot likumus un pareizi tos piemēro praksē.
Es nesaku jūsu mātei, ka viņai nevar būt bērni, jo viņa nav pietiekami gudra, lai to darītu "pareizi".
Vislabākais ir tas, ka es pat neesmu "izkritušais" kā uz ego balstīts indivīds, kā tu to nosauktu, tomēr joprojām tu, spēlējot varoņa karti, man kaut kādu iemeslu dēļ izklausās super augstprātīgi...