- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
JAUNS VIDEO
D-metamfetamÄ«na hidrohlorÄ«da sintÄze, izmantojot vÄ«nskÄbi
d-metamfetamÄ«na hidrohlorÄ«da sintÄze, izmantojot vÄ«nskÄbi
- Novator
- 174
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Sveiki, Heizenbergs
Es cienu un novÄrtÄju to, ko jÅ«s darÄt. Man ir daži jautÄjumi, uz kuriem, cerams, jÅ«s varÄtu man palÄ«dzÄt ar atbildÄm.
Mani jautÄjumi ir Å”Ädi
1. Vai mets, kas nav atrisinÄts, kristalizÄsies
2. Vai neŔķīstoÅ”Ä metamfetamÄ«na kristÄli smÄÄ·Äjot niez vai aizrÄ«vo kaklu?
Draugs dabÅ«ja kÄdu metamfetamÄ«na eļļu nezinu, kur viÅÅ” to dabÅ«ja, zinu, ka tÄ nav sintezÄta ar pseidoefedrÄ«nu. Es nezinu, vai tika veikta izŔķirÅ”ana, bet es zinu, ka izkristalizÄjies mets smÄÄ·Äjot sÄpina/dusina kaklu.
Vai ir kaut kas, ko es varu darÄ«t, lai apturÄtu niezi/dusmu. Esmu mazgÄjis kristÄlus ar acetonu un veicis arÄ« skÄbes/bÄzes ekstrakciju, bet tas joprojÄm nenovÄrÅ” niezi/dusmu smÄÄ·ÄÅ”anas laikÄ.
Es būŔu pateicīgs par palīdzību
Es cienu un novÄrtÄju to, ko jÅ«s darÄt. Man ir daži jautÄjumi, uz kuriem, cerams, jÅ«s varÄtu man palÄ«dzÄt ar atbildÄm.
Mani jautÄjumi ir Å”Ädi
1. Vai mets, kas nav atrisinÄts, kristalizÄsies
2. Vai neŔķīstoÅ”Ä metamfetamÄ«na kristÄli smÄÄ·Äjot niez vai aizrÄ«vo kaklu?
Draugs dabÅ«ja kÄdu metamfetamÄ«na eļļu nezinu, kur viÅÅ” to dabÅ«ja, zinu, ka tÄ nav sintezÄta ar pseidoefedrÄ«nu. Es nezinu, vai tika veikta izŔķirÅ”ana, bet es zinu, ka izkristalizÄjies mets smÄÄ·Äjot sÄpina/dusina kaklu.
Vai ir kaut kas, ko es varu darÄ«t, lai apturÄtu niezi/dusmu. Esmu mazgÄjis kristÄlus ar acetonu un veicis arÄ« skÄbes/bÄzes ekstrakciju, bet tas joprojÄm nenovÄrÅ” niezi/dusmu smÄÄ·ÄÅ”anas laikÄ.
Es būŔu pateicīgs par palīdzību