NAJPROSTSZY SPOSÓB NA KONWERSJĘ BMK DO AMPH.

BMKOILEY123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Hej ludzie, jedno pytanie....

Od jakiegoś czasu kupuję olej BMK z Holandii, który jest mieszany 1:1 z izopropanolem, a następnie ostrożnie wytrącany stężonym kwasem siarkowym do siarczanu amfetaminy.

Teraz przetestowałem olej bmk od innego dostawcy i próbowałem przekształcić go w siarczan amfetaminy, jak opisano powyżej. Teraz po otrzymaniu oleju zauważyłem, że sprzedano mi malonian dietylo(fenyloacetylo)(CAS- 20320-59-6) ... Przejrzałem już Twój wątek o tym, jak przekształcić go w bmk, niestety nie mam wystarczającego doświadczenia i sprzętu, aby go przekształcić.

Teraz moje pytanie: który numer CAS jest właściwy, aby po prostu usunąć amfetaminę z oleju?

Wiem to na podstawie następującej instrukcji:

wymieszać 1 do 1 z izopronalem i dodawać kropla po kropli kwas siarkowy (96%+), aż w roztworze utworzy się siarczan.

Więc nie ma trudnych kroków i łatwe do wdrożenia dla początkujących.

Znalazłem następujący numer CAS pod ketonem benzylowo-metylowym:

Identyfikatory
Inne nazwy
keton benzylowo-metylowy; keton metylowo-benzylowy; fenyl-2-propanon

Numer CAS
103-79-7

czy ktoś może mi pomóc... byłbym za to bardzo wdzięczny!
Czy to jest CAS, którego potrzebuję, aby w łatwy sposób uzyskać amfetaminę?

przepraszam za mój bardzo zły angielski, jestem Niemcem :)

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Przepraszam, przekształciłeś BMK (P2P) w amfetaminę poprzez dodanie kwasu siarkowego? To niemożliwe. P2P musi najpierw ulec aminowaniu redukcyjnemu, aby uzyskać amfetaminę lub metamfetaminę.

Czy masz na myśli zakup amfetaminy freebase? Bo tego właśnie potrzebujesz, jeśli chcesz wyprodukować amfetaminę przez zakwaszenie.

Olej A. Czysta, niesolona amfetamina. Wydaje mi się, że numer CAS to 300-62-9. Ale kupując go, w rzeczywistości kupujesz nielegalny narkotyk, a nie prekursor.

Konwersję BMK do amfetaminy można znaleźć na forum. Wydajność jest gdzieś w granicach 30% i wymaga pewnych umiejętności chemicznych.

Last edited:

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
Czy możesz podać link, gdzie można go znaleźć tutaj na forum?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33

Ale po co przechodzić przez cały ten kłopot i niską wydajność, skoro można po prostu przejść przez fenyl-dwa-nitropropen? Zaczynanie od ketonu jest bardziej korzystne dla metilamfetaminy, jak sądzę

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Nie wiem, przyjacielu. Bardzo trudno jest znaleźć odpowiednie informacje tutaj na forum.
każdy mówi coś innego

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Nie, nie robimy tego. Jeśli chcesz zrobić amfetaminę, zacznij od P2NP. Jeśli chodzi o syntezę, sprawdź ... TA-DAAA... sekcja "Amfetaminy" na tym forum.
Jeśli chcesz zrobić metamfetaminę, zacznij od P2P. Opis tej syntezy znajdziesz w tej samej części forum.
Ale żeby robić syntezy chemiczne, musisz mieć lub zdobyć pewien stopień wiedzy chemicznej, w przeciwnym razie opisy syntez są trudne do zrozumienia i istnieje duże ryzyko, że coś spieprzysz. Aby zdobyć wiedzę chemiczną, studiuj chemię na własną rękę online lub znajdź nauczyciela, który pomoże ci prawidłowo opanować techniki. Powodzenia.

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Zaczynam od zakupionego produktu.
cas 5449-12-7
kwas 2-metylo-3-fenylooksirano-2-karboksylowy
i tak, drogi Docx, istnieją co najmniej 4 różne metody konwersji tego cas na P2P.
Niektóre z nich są całkowicie błędne. Używane są niewłaściwe produkty.
Już trzy razy zamawiałem niewłaściwe produkty, z którymi nie mogę już nic zrobić. oczywiście, jeśli jesteś ekspertem w dziedzinie chemii, to wszystko jest bardzo łatwe.
Myślę, że to źle, że ludzie nie mogą zmienić swoich doświadczeń.
Dlatego na forum jest wiele błędnych informacji.
Jedyne, co można zrobić, to za każdym razem tworzyć nowy temat, ponieważ w przeciwnym razie znalezienie właściwych informacji w istniejącym temacie jest prawie niemożliwe.
w istniejącym temacie.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Oczywiście ludzie mogą dzielić się swoim doświadczeniem. To świetna rzecz. Nie mam doświadczenia w przekształcaniu kwasu 2-metylo-3-fenylooksirano-2-karboksylowego w fenylo-2-propanon, a patrząc na cząsteczki nie wygląda to zbyt łatwo. Dlatego nie mogę się doczekać, aby usłyszeć twoje doświadczenia z robienia tego!
Ale jestem więcej niż trochę zdezorientowany. Myślałem, że pytasz o to, jak zrobić amfetaminę z BMK?

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Witaj drogi DocX,

przepraszam za spóźnioną odpowiedź, do tej pory nie było mnie w domu.
Chcę uzyskać olej freebase (olej A) z proszku BMK
Powodem, dla którego chcę to zrobić z proszku BMK, jest to, że nie potrzebuję zakazanych toksycznych produktów, takich jak azotan rtęci

Last edited:

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Cóż, droga do amfetaminy (olej A jest wolną bazą amfetaminy) z BMK została opublikowana powyżej.