- Reaction score
- 2
Hej ludzie, jedno pytanie....
Od jakiegoś czasu kupuję olej BMK z Holandii, który jest mieszany 1:1 z izopropanolem, a następnie ostrożnie wytrącany stężonym kwasem siarkowym do siarczanu amfetaminy.
Teraz przetestowałem olej bmk od innego dostawcy i próbowałem przekształcić go w siarczan amfetaminy, jak opisano powyżej. Teraz po otrzymaniu oleju zauważyłem, że sprzedano mi malonian dietylo(fenyloacetylo)(CAS- 20320-59-6) ... Przejrzałem już Twój wątek o tym, jak przekształcić go w bmk, niestety nie mam wystarczającego doświadczenia i sprzętu, aby go przekształcić.
Teraz moje pytanie: który numer CAS jest właściwy, aby po prostu usunąć amfetaminę z oleju?
Wiem to na podstawie następującej instrukcji:
wymieszać 1 do 1 z izopronalem i dodawać kropla po kropli kwas siarkowy (96%+), aż w roztworze utworzy się siarczan.
Więc nie ma trudnych kroków i łatwe do wdrożenia dla początkujących.
Znalazłem następujący numer CAS pod ketonem benzylowo-metylowym:
Identyfikatory
Inne nazwy
keton benzylowo-metylowy; keton metylowo-benzylowy; fenyl-2-propanon
Numer CAS
103-79-7
czy ktoś może mi pomóc... byłbym za to bardzo wdzięczny!
Czy to jest CAS, którego potrzebuję, aby w łatwy sposób uzyskać amfetaminę?
przepraszam za mój bardzo zły angielski, jestem Niemcem
Od jakiegoś czasu kupuję olej BMK z Holandii, który jest mieszany 1:1 z izopropanolem, a następnie ostrożnie wytrącany stężonym kwasem siarkowym do siarczanu amfetaminy.
Teraz przetestowałem olej bmk od innego dostawcy i próbowałem przekształcić go w siarczan amfetaminy, jak opisano powyżej. Teraz po otrzymaniu oleju zauważyłem, że sprzedano mi malonian dietylo(fenyloacetylo)(CAS- 20320-59-6) ... Przejrzałem już Twój wątek o tym, jak przekształcić go w bmk, niestety nie mam wystarczającego doświadczenia i sprzętu, aby go przekształcić.
Teraz moje pytanie: który numer CAS jest właściwy, aby po prostu usunąć amfetaminę z oleju?
Wiem to na podstawie następującej instrukcji:
wymieszać 1 do 1 z izopronalem i dodawać kropla po kropli kwas siarkowy (96%+), aż w roztworze utworzy się siarczan.
Więc nie ma trudnych kroków i łatwe do wdrożenia dla początkujących.
Znalazłem następujący numer CAS pod ketonem benzylowo-metylowym:
Identyfikatory
Inne nazwy
keton benzylowo-metylowy; keton metylowo-benzylowy; fenyl-2-propanon
Numer CAS
103-79-7
czy ktoś może mi pomóc... byłbym za to bardzo wdzięczny!
Czy to jest CAS, którego potrzebuję, aby w łatwy sposób uzyskać amfetaminę?
przepraszam za mój bardzo zły angielski, jestem Niemcem