- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 52
Bună ziua, am o întrebare cu privire la procesul Sand Mayer. Voi termina procesul lăsându-mă cu GBL doar dacă mă opresc după pasul 4 în partea de extracție, deoarece se pare că tot ce urmează se transformă în GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,001
- Deals
- 1
Bună ziua, dacă am înțeles corect, doriți să obțineți GBL prin reacția Sandmeyer. Da, îl puteți obține la pasul 4.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Jeffrey B.
cool, am găsit GABA sub formă de capsule de gelatină cu doar microceluloză ca umplutură, precum și pungi de 50 g de puritate îndoielnică pentru ~ 10 $ bucata, decioooooo pastilele sunt mai ieftine ȘI mai pure. De asemenea, pot cumpăra NaNO2 ca un fel de produs de grădinărit de la un furnizor de produse chimice pentru aproximativ 8 $ pe kilogram lol. Sunt surprins că nimeni de aici (Polonia) nu produce GHB, este atât de ușor, dar nu am văzut-o niciodată pe piață. Voi actualiza ori de câte ori voi avea efecte și/sau întrebări
De fapt, este încă cam neclar dacă ar trebui să fac atât distilarea cât și extracția cu DCM, cum mă asigur că distilez GBL? nu este RM plin de apă? BP GBL este 204,6 ° C, așa că am doar fierbe RM până când temperatura vaporilor ajunge la 204,6 ° C și colecta de acolo?
Mulțumesc anticipat
De fapt, este încă cam neclar dacă ar trebui să fac atât distilarea cât și extracția cu DCM, cum mă asigur că distilez GBL? nu este RM plin de apă? BP GBL este 204,6 ° C, așa că am doar fierbe RM până când temperatura vaporilor ajunge la 204,6 ° C și colecta de acolo?
Mulțumesc anticipat