Ce naiba? Cred că te-ai rătăcit, amice. Biblioteca universității se află alături. Du-te și studiază-ți doctoratul și taci naibii din gură. Ține minte, e o bibliotecă... Nu vorbești într-o bibliotecă.
Nu, dar serios, dacă ești mai deștept decât noi toți aici, de ce nu faci asta singur? De ce ai mai citit postările astea dacă te descurci foarte bine și singur?
Lasă-mă să-ți spun un secret despre chimie. Nu este vorba atât de mult despre cărțile pe care le citești, cât despre experiența practică pe care o ai într-un laborator. Faptul că citești despre o procedură nu te face capabil să o execuți într-un mediu real. Eu neg prostiile astea. Un chimist clandestin care își finanțează propriul laborator poate cunoaște chimia mult mai bine pentru simplul motiv că a efectuat mult mai multe proceduri care ajută în mod activ la cunoaștere decât studenții la chimie care abia intră în laboratorul real (vorbesc din experiență).
Partea care mă enervează nu este faptul că numiți un produs prost, ci faptul că numiți oamenii pentru că nu au studiat chimia. Știți că chimia este o știință a naturii. Oricine poate deveni chimist fie că înțelege legile și le aplică corect în practică.
Nu i-am spus mamei tale că nu poate avea copii pentru că nu este suficient de inteligentă pentru a face acest lucru "în mod corespunzător".
Cea mai bună parte este că nici măcar nu sunt un "abandonat" ca un individ bazat pe ego, așa cum ai numi-o tu, dar totuși tu care joci cartea eroului îmi sună super arogant din anumite motive...