zanimivo! Najlepša hvala! Napisal sem vam zasebno sporočilo, da bi preveril, ali bi bili tako prijazni in mi pomagali. Tako ne bom dolgočasila ljudi s svojimi vprašanji
Pozdravljeni. potrebujem nasvet. danes je med sintezo počila posoda in reakcijska masa se je pomešala z veliko količino vode. reakcija je bila na začetku okrevanja in vse se je ustavilo. zdaj imam veliko količino raztopine brez ločevanja plasti in brez usedline. to je bilo 50 gramov propena. ali se da kaj storiti, da bi vsaj nekaj od tega pridobil
Verjetno gre za kompleksno Al sol Na[Al(OH)4], ki nastane med naslednjimi reakcijami:
2Al + 2NaOH + 6H2O ==> 2Na[Al(OH4)] + 3H2
NaOH + Al (OH)3 ---> Na[Al(OH)4]
pa sem dodal tudi osnovo v upanju, da bo izplavilo nekaj olja, ne, nič se ni zgodilo. Aluminij moram filtrirati, toda ko izhlapim vodo, ali ne bo ostala mešanica sode in propena? Opravičujem se za neumna vprašanja, ampak sem začetnik.
Kupim P2NP 2000gr po plačilu vam ne odgovorijo ime sem dobil s tega foruma zato ljudje ne zaupajte nobenemu novemu dodatku na tem forumu ker vas prevarajo
Ne, hvala, trenutno je preveč nevarno, da bi zaupali ponudbam v zasebnih sporočilih.
To so prodajalci, to je dark net, v čem je težava ?
S strahom lahko prevaranti brez povezave počnejo, kar hočejo. Ljudje za zdaj ne zaupajo nobeni ponudbi v zasebnih sporočilih
če so zakonite, jih objavijo tukaj na forumu, če tega ne želijo storiti
poiščejo nekoga drugega
Strinjam se. Bolje je uporabiti BB Listing. Prav tako lahko uporabite storitev BB Escrow, da se izognete prevaram in prihranite svoj denar. Poleg tega bomo na glavni strani premaknili Črni seznam dobaviteljev, @HEISENBERG se že ukvarja s tem vprašanjem.