İlginç! Çok teşekkür ederim! Bana yardım etme nezaketini gösterip göstermeyeceğinizi öğrenmek için size özel bir mesaj yazdım. Bu şekilde sorularımla insanları sıkmıyorum
merhaba. tavsiyeye ihtiyacım var. bugün sentez sırasında kap patladı ve reaksiyon kütlesi büyük miktarda suyla karıştı. reaksiyon iyileşmenin başlangıcındaydı ve her şey durdu. şimdi katmanların ayrılması ve tortu olmadan büyük miktarda çözeltim var. bunlar 50 gram propendi. en azından bir kısmını kurtarmak için bir şey yapılabilir mi
Muhtemelen, kompleks Al tuzu Na[Al(OH)4], aşağıdaki reaksiyonlar sırasında oluşur:
2Al + 2NaOH + 6H2O ==> 2Na[Al(OH4)] + 3H2
NaOH + Al (OH)3 ---> Na[Al(OH)4]
Bununla birlikte, biraz yağın yüzeceğini umarak baz da ekledim, hayır, hiçbir şey olmadı. Alüminyumu filtrelemem gerekiyor ama suyu buharlaştırdığımda geriye soda ve propen karışımı kalmayacak mı? Aptalca sorular için özür dilerim ama acemiyim.
Tamam. bu yüzden filtre ediyorum, sonra kuruluğa kadar buharlaştırıyorum ve sonra izopropil alkol ekliyorum, sadece propen mi çözülür yoksa soda da çözülür mü?
Ödeme yaptıktan sonra P2NP 2000gr satın alıyorum, size cevap vermiyorlar Adını bu forumdan aldım bu yüzden insanlar bu forumdaki herhangi bir yeni eklentiye güvenmiyorlar çünkü sizi dolandırıyorlar
Hayır, teşekkürler, şu anda özel mesajlardaki tekliflere güvenmek çok tehlikeli.
Onlar satıcı, bu karanlık ağ, sorun nedir?
Korku ile çevrimdışı dolandırıcılar istediklerini yapabilirler. İnsanlar şimdilik özel mesajlardaki hiçbir teklife güvenmiyor
eğer yasallarsa, bunu yapmak istemiyorlarsa burada forumda yayınlarlar
başka birini bul
Katılıyorum. BB Listing kullanmak daha iyi. Ayrıca, dolandırıcılıktan kaçınmak ve paranızı kurtarmak için BB Escrow hizmetini kullanabilirsiniz. Buna ek olarak, ana sayfadaki Siyah tedarikçi listesini taşıyacağız, @HEISENBERG zaten bu konuyla çalışıyor.