P2NP'den NaBH4/CuCl2 ile Tek Kapta Amfetamin Sentezi (1kg ölçekli)

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Ocak gözü, ısıtma mantosu (kısıkta bile çok fazla olabilir), kesinlikle açık alev değil.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
100 eminim ki bir sonraki partide resim yapacağım. 287 gr P2NP'den 254 gr freebase elde ettim.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
67g p2np partime fosforik asit eklediğimde çok fazla tuz çökeltisi alamadım.
Bu durum dondurma sırasında değişecek mi? Talimatları oldukça iyi takip ettiğimi sanıyordum.
p2np ilavesi tamamlandıktan sonra doğrudan cucl'a mı geçiyorsunuz? yoksa reaksiyonun durmasını beklemeli miyim?
sodayı ekledikten sonra çalkaladım ve yaklaşık bir saat beklettim ve ipa ile ekstrakte ederken ayrılmasına izin verdim ve sonra 3/4 kez tekrar karıştırdım.
ipa'yı 50-60oC'de vakumla damıttım, bu çok mu sıcaktı?
belki de çok hızlı asitlendirdim, çünkü sep funeel'imde hala sulu tabaka vardı (her ihtimale karşı 2 ipa ekstraksiyonu yapıyorum), bu yüzden bir şırınga kullandım ve tam olarak damla damla değildi ...
Bir fikrin var mı? Bir gece dondurucuda kaldıktan sonra güncelleyeceğim.

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Habe es auch versaut beim ersten mal gucke grad nach lösungen und schließe mögliche fehler aus. Hat sich bei dir auch nur ein kleiner teil umgewandelt und es ist größtenteils flüssig geblieben?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Patton'dan daha önce ısıtmanız gerektiğini duydum, sülfürik ile hiç yapmadığım bir şey, ama sonra tekrar asidim oldukça saf.
AB'deyseniz Polonya'dan sipariş verin, size kelimenin tam anlamıyla her şeyden varil satacaklardır lol

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Darfst du mir hier verraten woher du die schwefelsäure beziehst oder muss ich dir privat schreiben? Habe grad probleme welche zu beschaffen nur phosphorsäure iaz für mich aktuell laufend zugänglich.