Аминиране на 1-фенил-2-пропанон (P2P) по Левкарт до амфетамин и метамфетамин. Мащабът е малък.

Saul

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
130

да, но мога да го издържа само с HCI имам този проблем

Sonnettales

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
6
За съжаление, ако кажат, че трябва да го газифицирате, ще трябва да газифицирате нещо. Аз предварително газирам диоксан, за да го имам под ръка. в крайна сметка се налага да го правя само 1-2 пъти месечно. Може да се използва и 99% изопропил

Hank Schrader

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Ще споделя с вас таблицата.
Khi3lZJupI

OrgUnikum

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
313
И като безплатна услуга от вас, съотношенията за P2P:

Формамид 50 ml 1,5 mol
мравчена киселина 56 ml 1,5 mol
P2P 66 ml 0,5 mol

View previous replies…

Skinny_Pete

Don't buy from me
Reaction score
0
Здравейте @OrgUnikum

Когато използвате N-метилформамид вместо формамид, все още ли се нуждаете от равни части мравчена киселина?

Благодаря предварително

OrgUnikum

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
313
Да, мравчената киселина все още е необходима.

BamBam

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
2
7. Необработената свободна база на метамфетамина се дестилира под вакуум (2 mbar, 60-100 °C) с помощта на дестилационен апарат на Кугелрор (по избор) , за да се получи метамфетамин като чисто до бледожълто масло (2,5 g, 42 %).

Какъв е другият вариант? Обикновена, фракционна или парна дестилация? Ако не разполагате с апарат за дестилация на Кугелрор?

rothschild33

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
48
Каква е функцията на NaOH при парна дестилация?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Напоследък започнах да редувам пътя на Льокарт и пътя на NaBH4 за D-Meth и
Два пъти се сблъсках със странна ситуация при маршрута на Льокарт.
След отделянето на винения изомер, когато превърна твърдата част в алкална, за да направя повторно отделяне, свободната база отива в долния слой.
Това се случи само с фребазата на L-meth от маршрута на Leuckart, преди отделянето, когато рацемичната му среда е алкална, е най-горният слой, течната част след отделянето на изомера (фребазата на D-meth), когато е алкална, също е най-горният слой, както би трябвало да бъде, но фребазата на L-meth не.
Странно е и нямам обяснение, не знам дали някой има същата ситуация или знае защо се случва това.
Благодаря.

Attachments

• AvRK9J4GiN.jpg
    AvRK9J4GiN.jpg
    4 MB · Views: 363

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
209
Дори цветът на първата снимка говори, че имате мръсно масло със значителен примес, дестилирахте ли амина след Лойкарт-Валах? Известно е, че Leuckart дава смес от различни вторични/третични амини, вероятно и някои други примеси. Ханк Шрейдър е публикувал откъс от изследването, в който по-подробно е разгледано образуването на примеси при реакцията на Leuckart-Wallach.
Също така разделянето на изомерите може да не е било задоволително поради ниската чистота на свободната основа на амина.

View previous replies…

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Не, не съм го дестилирал преди разделянето на изомерите.
Нямам никакъв проблем с процеса на разделяне, просто беше странно да намеря примес само когато промивам фребазата L от маршрута на Левкарт.
Отдавна изоставих парната дестилация за големи количества, тя е кошмар и вечна дори с голям парен котел.
Имам абсолютно същите крайни неща с промиване с киселинна основа и рекристализация след кристализация с ацетон.
Знам какво казват теорията и литературата за това, но е факт, доказан от мен самия стотици пъти.
За ъгъла на завъртане си прав, не съм го проверявал, но моите клиенти, а някои от тях са стари потребители на метамфетамин, ми казват колко е мощен, а рацемичният не е толкова мощен, колкото този.
Тази снимка е за кристализация на малка партида за някои малки поръчки, но сега работя с голяма партида и ще ви покажа колко прозрачни и големи могат да бъдат парчетата.
Ще ви бъда много благодарен, ако ми обясните как се получават големи и прозрачни кристали от рацемична фребаза, четох, че е възможно нещо като средни кристали, но честно казано, никога не съм го виждал.
Мисля да ви предложа едно малко предизвикателство и да ми кажете какво мислите.
Мога да ви изпратя проба от моя D-meth и проба от моя рацемичен MDMA.
Ти правиш всички тестове, които ти трябват, занасяш ги в надеждна лаборатория, даваш ги на опитни потребители... каквото искаш.
С резултатите в ръка ако можеш да ми докажеш, че твоите неща от дестилирана фрибаза са по-чисти или по-добри от моите от не дестилирана ти пращам по 250гр от всеки продукт безплатно, ако не можеш искам само да кажеш, че си сгрешил тук във форума.
Мисля, че това е добра сделка, не?
Какво мислите вие?
Благодаря.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Знам, че звучи алчно от моя страна, но просто искам да покажа, че поне при метамфетамините и MDMA дестилацията с водна пара може да се избегне и все пак да се получи най-чистият продукт.
Намерих начина след много тестове, защото парната дестилация беше ужасен кошмар за съзнанието ми, повярвайте ми.

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
209
1. Парната дестилация ще отдели аминовата смес много слабо, вакуумната дестилация е най-доброто решение и е доста бърза при наличието на силен вакуум.
2. Страхувам се да излъжа, но доколкото си спомням, след еднократно разделяне на изомерите крайният състав на "d-изомера на тартарата" е около 80-90% от d-изомера, а останалото е l-изомер.
3. Направих стъкло без разделяне на изомерите от смес от алкохол и малко количество вода + допълнителни компоненти, получих стъклена монолитна маса, при пълното изсъхване се появиха пукнатини, особено ако кристалите се промият с ацетон (не повтаряйте грешката ми), но масата остана прозрачна. В моя случай не използвах стъклени съдове за кристализация и други нюанси, прекарах 2-3 месеца в избор на техника.
Преди този метод се опитах да направя от разтопена сол, получиха се монолитни парчета, но не прозрачни, а само петна от прозрачни кристали. Имаше идея да направя нещо като зоново топене.

Защо трябва да ви доказвам нещо? Споделих опита си, ако не се интересувате от него, това си е ваша лична работа. Наистина ли мислите, че ми трябват вашите 250 грама, това изобщо не ме интересува, няма да се занимавам с дреболии. Потребителите не дават обективна оценка на чистотата на веществата, достатъчно е да ги попитате кое е по-добро мефедрон на прах или голям кристал, познайте какво ще отговорят ... Половината от ефекта на наркотиците (стимулантите със сигурност) е техният външен вид)))

Почти забравих, ако планирате да дестилирате във вакуум, тогава определено ви трябва паяк, тъй като ще има леко кипящи фракции на боклука, с помощта на паяка можете да смените приемната колба, без да спирате дестилацията на амина, подобно на револвер, но вместо патрони, колби.

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
209
Основното правило на производителя, никога не вземайте чужди лекарства или цената ще бъде твърде висока.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Напълно си прав беше глупава идея и се извинявам за нея Наистина съжалявам.
Относно чистотата имам лабораторни доклади за 93 и 95% Не се основавам само на мненията на клиентите.
За точка 2 да, правилно е, че е около този %.
За точка 3 ще ми бъде много интересно да се запознаете с подробния процес, който можете да изпратите в PM, ако предпочитате.
Почистих един литър метамфетамин фрибаза, за да ви покажа как изглежда след процеса на почистване.
В миналото съм правил вакуумна дестилация и тя е по-бавна от тази с пара :-(
Благодаря и отново се извинявам за вчерашното съобщение :-(

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Снимки

Attachments

• ratSxbuWiI.jpg
    ratSxbuWiI.jpg
    3.1 MB · Views: 318
  • gZI6jrkLOX.jpg
    gZI6jrkLOX.jpg
    3.6 MB · Views: 326

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Този път направих процеса на почистване над всички рацемични фребази и когато разделих изомерите и получих отново фребаза, тя е по-чиста, няма друг начин, че да използвам повече реактиви :-(
LFtY3x79ey

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
209
то е масло с примеси, дестилирано на фракции във вакуум, напълно безцветно масло, без жълти оттенъци.

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
209
то е масло с примеси, дестилирано на фракции във вакуум, напълно безцветно масло, без жълти оттенъци.

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
209
Мога да ви изпратя в частни съобщения снимка на стъклото, получено от мръсно аминово масло. Проучих възможността за получаване на големи парчета стъкло без вакуумна дестилация, също така не е имало разделяне на изомери.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Знам как изглежда чистата свободна метамфетаминова основа, аз правех парна дестилация и правех и вакуум, сигурно си мислите, че свободната основа на пико все още трябва да се извлича и изсушава, но както обясних, аз съм в състояние да получа абсолютно същия чист и силен краен продукт от тази свободна основа, избягвайки дестилацията, отколкото от дестилираната, няма да ги различите всъщност никой не ми е казвал нищо за някаква разлика в продукта и аз промених процеса отдавна, без да казвам, а лабораторните доклади показват абсолютно същата чистота %
Радвам се да получа снимките Благодаря.

MisterAnonymous

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
67
@[SIZE=17px]William Dampier[/SIZE]
Можете ли да разкажете по-подробно за стъпка 8 от синтеза на амфетамин? Благодаря предварително.

G.Patton

Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
Здравейте, какво не разбирате? Тази процедура е описана в други видеоклипове за синтез на амфетамин. Манипулациите са едни и същи. Погледнете раздела за видеоклипове.

situ1984

Don't buy from me
Reaction score
0
Може ли свободната база на метамфетамин под формата на масло да се промени директно в декстротация?

G.Patton

Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
Здравейте, доколкото ми е известно, има само един начин - конвенционално разделяне на изомери с тартактинова (или друга карбоксилна киселина)

Saul

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
130
offcource това е смисълът off freebase