- Reaction score
- 41
Γεια σας Madre, σας έχω ήδη στείλει μήνυμα σχετικά με αυτό και άλλους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσα να γίνω συνεργάτης της ομάδας Breaking Bad, αλλά η ανάρτηση στην οποία απάντησα έλεγε ότι αναζητάτε μια ομάδα για να δοκιμάσετε RC's, και στη συνέχεια διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση βλέπω όπου αναφέρατε τη μεθαμφεταμίνη ως παράδειγμα ναρκωτικού, οπότε τώρα αναρωτιέμαι αν είναι μόνο για χημικές ουσίες έρευνας ή είναι όλα τα ναρκωτικά; Γιατί σίγουρα θα άλλαζα την προτιμώμενη επιλογή φαρμάκων αν συνέβαινε κάτι τέτοιο! Παρακαλώ ενημερώστε με, και ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο και την προσοχή σας, να έχετε μια υπέροχη μέρα!
- Reaction score
- 41
Δεν πειράζει, διάβαζα την αίτηση του χρήστη TESTINT και η μορφή που χρησιμοποίησε με έκανε να πιστέψω ότι ήταν μέρος της ανάρτησης madres. Λάθος μου.
- Reaction score
- 5
Ζω στις ΗΠΑ και είμαι αυτοδίδακτος χημικός ive made 2cx b through e not D and mda and mescaline and if course dmt which im sure most ppl start with the extrqction not synth though id like to give the TSTAB a shot id like to sample.μερικά rcs 2cx και άλλα entactogens / ψυχεδελικά θα δώσει ειλικρινή opibion από mailbix σε bio assay και είμαι πολύ καλά συνδεδεμένο όπου είμαι εγώ όλη την πώληση έτσι dnt πραγματικά δεν κάνω μικρό χέρι με τα χέρια ppl μου κάνει μεγάλης κλίμακας καλύτερα σε FED από ό, τι κατάσταση λέω lol χτυπάει στο ξύλο