Διεγερτικό MDPM . Πώς έγινε η αποστολή; Υπήρξαν προβλήματα με το δέμα;
Η αποστολή ήρθε αρκετά γρήγορα σε έναν αποτελεσματικό μικρότερο τυποποιημένο πλαστικό φάκελο με φυσαλίδες με τη διεύθυνσή μου τυπωμένη καλά και τα γραμματόσημα κάθισαν καλά. Η σακούλα με το MDPM μέσα ήταν τυλιγμένη σε χαρτί. Τέλεια.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
1. Δεν υπάρχει σακούλα στο πακέτο, αλλά..: Η πίσω πλευρά της συσκευασίας.
2. Δεν είναι στη συσκευασία αλλά: Πακέτο στο εσωτερικό.
3. Φωτογραφία της καλά επισημασμένης τσάντας MDPM στην κλίμακα μου 1,50.
4. Κακή φωτογραφία της πίσω πλευράς της σακούλας με πλήρη θέα του ~1g MDPM. (Είναι δύσκολο να πετύχω το σωστό φως).
5. Κακή φωτογραφία της τελευταίας μου ουσίας 0,17 δίπλα σε ένα κέρμα μιας δεκάρας.
Παρέλειψα να διαβάσω τους κανόνες πριν από τις πρώτες φωτογραφίες, αλλά φωτογραφίες τώρα από την πίσω πλευρά του φακέλου και από το εσωτερικό άδειο. Στην αρχή δεν ήξερα ποιος το έστειλε, καθώς έχω πάρει ναρκωτικά που επικαλύπτονται και δεν υπάρχει προειδοποίηση για αυτό (πάλι δικό μου λάθος). Αναγνώρισα την πηγή του στυλ της τσάντας σε μια επισκόπηση φωτογραφιών εδώ από μέλος. Γι' αυτό λοιπόν δεν κατάφερα να κάνω όλες τις απαιτούμενες φωτογραφίες.
Αναλυτική αναφορά ταξιδιού:
Ξεκίνησα με τη σύνθλιψη της βραχώδους σκόνης σε ένα γουδί και σνιφάρισα μερικές λεπτές γραμμές χωρίς αποτέλεσμα. Το κάπνισμα στο folie είχε άσχημη γεύση. Έτσι έκανα ένα 0,6 ορθοκολικό διάλυμα. Αυτό που συνέβη μόνο είναι μια αδύναμη αρχή που τελείωσε (μια αποτυχία). Το υπόλοιπο 0,17 το φύλαξα για ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι που το μπόνγκαρε καλά και τους έδωσε μια φρέσκια ζαλισμένη ευφορία. Θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιήσει το MDPM αντί για μένα. Το MDPM είναι κοντά στο γνωστό 3-FPM που δοκίμασε πριν ως άχρηστο επίσης (για μένα). Το MDMP είναι ένα τόσο αδύναμο διεγερτικό που κάποιοι δεν έχουν καμία επίδραση, διάβασα στο διαδίκτυο.
Ασφάλεια υπηρεσιών 9 (αλλά ποιος το έστειλε; Θα μπορούσατε να βάλετε το "BB" μέσα).
Ταχύτητα παράδοσης 5 (αρκετά, είναι δωρεάν)
Ποιότητα του προϊόντος 10
Πόσο καλά εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες σας; 0 θλιβερό μηδέν. Επιπτώσεις που αφορούν συγκεκριμένο άτομο. Δεν είμαι ο κατάλληλος γι' αυτό.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Περίμενα πολύ καιρό το ζευγάρι για να το δοκιμάσω αυτό. Η αναθεώρησή μου με κάθε τρόπο πήρε πάρα πολύ καιρό για να δημοσιεύσει, είχε προσωπικά θέματα να ξεπεράσει, αλλά τώρα έχει γίνει με τις φωτογραφίες να μαζεύουν σκόνη. Έκανα την αναθεώρησή μου τώρα που μπορώ να σταθώ με ελαφρά αμηχανία για την έλλειψη φωτογραφιών, αλλά δεν είχα το χρόνο να το ανεβάσω, είμαι τόσο ντροπιασμένος, και επίσης όταν μου το υπενθύμισε ο Glitchy ότι χρειάστηκε περισσότερο από μια εβδομάδα από αυτό για να μην καταλογιστεί. Μην εγκλωβίζεσαι σε μια ανόητη ρόδα ενώ θα έπρεπε να το κάνεις και να φαίνεσαι κάπως αλαζόνας. Θα αποζημιώσω τον Glitchy με κάτι για τη μεγάλη αναμονή (δικός μου κανόνας). Θεωρώ ότι αυτοί οι χειρισμοί των γεγονότων είναι κατάλληλοι για να το πετύχουμε τέλεια:
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
Όταν λάβετε το πακέτο, ελέγξτε αμέσως το νήμα του Γκλίτσι με τις προσδοκίες (κανόνες) της αναθεώρησης. Κάντε τις καλές φωτογραφίες όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Θυμηθείτε ότι είστε κριτής δωρεάν αγαθών, ώστε να μπορείτε να εξηγήσετε τις πτυχές του ταξιδιού. Αν είναι απαραίτητο/δυνατό, αφήστε και κάποιον άλλον να δώσει μια δεύτερη γνώμη γι' αυτό. Σίγουρα χαίρομαι που έκανα άλλους να δοκιμάσουν το άχρηστο MDPM. Συμπληρώστε όλα τα σημεία που χρειάζονται και κάντε το να φαίνεται estetical και γραμματικά σωστό. Εγώ γράφω τα κείμενά μου πρώτα στο Gmail καθώς είμαι κακός δακτυλογράφος και γραμματικός. Αν είσαι σε δύσκολη θέση τότε καλύτερα να κάνεις τις φωτογραφίες και ένα οκ review έστω και λίγο πρόχειρο και λεπτό, αλλά γίνεται και ξεμπερδεύεις. Μετράει η ολότητα της προσπάθειάς σου για κριτική και μπορείς να πάρεις τις αστοχίες με το Glitchy ιδιαιτέρως και θα είσαι καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις αν μπεις σε μια κατηφόρα όπως εγώ και χάσεις χρόνο. Βάλτε την αναθεώρηση σε όλες τις απαιτούμενες δοκιμές δείγματος εδώ σε αυτό το ωραίο site μας.