- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Ma ei ole seda reaktsiooni veel proovinud. Vaatasin siin avaldatud videot jood-ketooni aminatsioon. Seal nägin, et freebase on must ja pulber muutis kristalliseerumiseks ettevalmistamisel värvi. Võib-olla oli see must, sest jood on lahkuv rühm, erinevalt broomist.
Küsimused kinnitada:
1. Ülaltoodud tulemused on etüülatsetaadist kui lahustist ?
2. Kas olete teinud seda reaktsiooni EA ja bromoketooniga, kas freebase näeb teisiti välja?
3. Märkasin videost, et EA-st saadud kristallid näevad välja nagu klaas, samas kui NMP on palju valgemad. Ma lugesin teie postitust 4-MMC stereokeemia kohta, kuidas S ja R enantiomeerid moodustavad erineva välimusega kristallid, kas mõlemad kristallid on võrdselt raseemilised?
4. Kas te märkasite mingit erinevust EA ja näiteks NMP subjektiivses mõjus lõpptootes?
Tänan teid nende tulemuste avaldamise eest.
Küsimused kinnitada:
1. Ülaltoodud tulemused on etüülatsetaadist kui lahustist ?
2. Kas olete teinud seda reaktsiooni EA ja bromoketooniga, kas freebase näeb teisiti välja?
3. Märkasin videost, et EA-st saadud kristallid näevad välja nagu klaas, samas kui NMP on palju valgemad. Ma lugesin teie postitust 4-MMC stereokeemia kohta, kuidas S ja R enantiomeerid moodustavad erineva välimusega kristallid, kas mõlemad kristallid on võrdselt raseemilised?
4. Kas te märkasite mingit erinevust EA ja näiteks NMP subjektiivses mõjus lõpptootes?
Tänan teid nende tulemuste avaldamise eest.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 23