Ühe poti amfetamiini süntees P2NP-st NaBH4/CuCl2-ga (1kg skaala)

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Kuumutusplaat, kuumutusmantel (võib olla liiga palju isegi madalal), deffo mitte lahtine leek.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
100% kindel, et grammides järgmine partii teen pilte. Ma sain 254gr freebase'i 287gr P2NP-st.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
ma ei saanud palju soola sadet välja, kui lisasin fosforhapet oma 67g p2np partiile.
kas see muutub külmutamise ajal? ma arvasin, et olin juhiseid üsna hästi järginud.
pärast p2np lisamist, kas te lähete kohe cuclile? või peaksin ootama, et see ei reageeriks enam?
ma raputasin seda pärast lahuse lisamist ja jätsin umbes tunniks ja ipa ekstraheerimisel lasin eralduda ja siis segasin uuesti 3/4 korda.
ma vaakumdestilleerisin ipa ära @ 50-60oC , kas see oli liiga kuum?
võibolla hapendasin seda liiga kiiresti, kuna minu sep funeel oli veel vesikiht ( ma teen 2 ipa ekstraheerimist igaks juhuks) nii et ma kasutasin süstalt ja see ei olnud täpselt tilkhaaval...
mingeid ideid? ma uuendan pärast seda, kui see on olnud sügavkülmikus üleöö.

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Habe es auch versaut beim ersten mal gucke grad nach lösungen und schließe mögliche fehler aus. Hat sich bei dir auch nur ein kleiner teil umgewandelt und es ist größtenteils flüssig geblieben?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Ma kuulsin siin pattonilt, et sa peaksid seda enne kuumutama. midagi, mida ma ei ole kunagi teinud väävelhappega, aga siis jälle minu hape on üsna puhas.
Telli poolast, kui oled ELis, nad müüvad sulle tünnides sõna otseses mõttes kõike lol

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Darfst du mir hier verraten woher du die schwefelsäure beziehst oder muss ich dir privat schreiben? Habe grad probleme welche zu beschaffen nur phosphorsäure iaz für mich aktuell laufend zugänglich.