Egyedülálló amfetamin szintézis P2NP-ből NaBH4/CuCl2-vel (1 kg-os skála)

Curiousonion

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
72
Ez befolyásolná a hozamot, a nátrium-borohidrid exoterm reakciót hoz létre, és ez így működik.
Megpróbálhatod stabilan 60c körül tartani, miközben hozzáadod a p2np-t, de ez elég nehéz lehet.

ElementalEnigma

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Arra gondoltam, hogy talán feloldjuk a kiindulási anyagot IPA-ban, és lassan csepegtetjük a reakcióedénybe egy SEP-tölcsér segítségével. Meggyőződésed, hogy ez negatívan befolyásolná valamilyen módon?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Szia!

Ma tettem meg a második próbálkozásomat, és ezúttal sokkal simábban ment.

Ahogy a képen is látható,

Balra van a "vízréteg" a 25%-os NaOH-val történő extrakció után, jobbra pedig az amfetamin-olaj, szabadbázis, a-olaj, vagy ahogy akarod hívni.

A waterlyer lombikban látható kb. 5ml A-olaj, amit nem tudtam kivonni, a vízréteget összekevertem IPA-val és kivontam az ipa réteget, sajnos a házi készítésű desztillálóm nem működött, túl sok a zsírozandó illesztés és túl sok a nyüzsgés, véleményem szerint nem éri meg az extra erőfeszítést néhány ml extraért.

Később be kell majd fektetnem egy rotovapba.

Az amfetamin-olajat háromszor tisztítottam buchner-tölcséren és minden alkalommal tiszta szűrőn keresztül.

Tudassa velem a véleményét.

Üdvözlettel

Last edited by a moderator:

Pervitin

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Ha vákuumban kell desztillálnom az IPA-t, milyen magas legyen a hőmérséklet? És mit ca tenni az eredmények optimalizálása érdekében anélkül, hogy az aceton kiszáradna?

Pervitin

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Ha azt akarom, hogy elpárologtassa azt, kellett volna forralni, vagy csak hagyja, hogy üljön hosszabb ideig. Ha fel kell forralnom, milyen hőmérsékletet kell használnom?
Másodszor, ha a videóban szereplő pontos leírást akarom követni, mennyi NaOH-ra van szükségem? 2 liter 25%-os NaOH oldat 500g NaOH-val 250g P2NP-hez?

View previous replies…

Pervitin

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
O.K. hasítsd le a destilációs vizet, vagy mire a dékán Stark? Szeretnék vásárolni egy kis membrános laboratóriumi vákuumszivattyút 5,5 - 6l szivattyúzási energiával. Ez elég egy 10l-es edényhez? Van egy intenzív kondenzátor is.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Dean Stark úgy van, hogy a függőleges kondenzátor tetejéhez csatlakoztathatja a vákuumszivattyút, és a kondenzátumot lefelé csepegtetheti, hogy összegyűjtse,Egy normál desztillációs kondenzátorral, amely vízszintesen ül, nem tud vákuumot csatlakoztatni ilyen módon, mivel elárasztja a vákuumvezetéket.
Megpróbálhatja a szivattyú gondolom nem fog ártani

Pervitin

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Igen, van ehhez egy vákuumvevőm, és követni fogom a vákuumdesztillációs készülék klasszikus felépítését, de woulfsche lombik nélkül, és csak egy vákuummérő közvetlenül a szivattyúnál.

ElementalEnigma

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Elméletileg lehetséges-e ezt sikeresen elvégezni egy 55 gallonos hordót reaktorként használva, felső keverővel?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Ha időt szánna arra, hogy végigolvassa a szálat, láthatná, hogy ezt a kérdést többször is feltették különböző léptékben, és a kérdés ugyanaz marad.

Keress, és találsz.

ElementalEnigma

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Köszönöm a tippet, Miközben végiglapoztam az összes 27 oldalt, találtam m minden értékes tippet az út mentén. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már a technikát, és mennyire befolyásolná a hozamot? Összehasonlítva egy reaktorral.
És ha van valami tippje bárkinek, aki kipróbálta.
Köszönöm

"Az alkimisták az aranyat keresve sok más, nagyobb értékű dolgot találtak"

ElementalEnigma

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Mit használtál hűtőrendszerre?

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,807
Deals
1
Jeges vízfürdő vagy hideg vízáramlású köpeny a reaktortételhez.

ElementalEnigma

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Hé srácok szükség van a segítségedre, amint lehet valami, amivel a CuCl2-t helyettesítheted valamivel, ami könnyen hozzáférhető?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
A CuCl2 a lehető legkönnyebben elérhető

ElementalEnigma

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Honnan szerezheti be rövid határidővel? Van rá hazai felhasználás? nem igazán van időm csomagra várni.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Rézszulfáttal rövid értesítéssel, ólomelektróddal végzett elektrolízissel készítheti el.

Pervitin

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Sziasztok, olvasom egy ideje már ebben a fórumban?szál és szeretném, ha mindenki ebben a témában megkérdezné, hogy a szintézis melyik pontja számára a legnehezebb / legfontosabb és a boszorkányos részletekre mindenkinek figyelnie kell?

És a videóban nincs pontosan bemutatva, Jobb-e reflux kondenzátort használni a szintézishez?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Ebben a szintézisben egyetlen rész sem nehéz, csak óvatosnak kell lenni, hogy ne történjen baleset.

Voltak ilyenek, és írtam róluk itt a témában, hogy mások ne tegyék ugyanezt.

Igen, reflux kondenzátort kell használni.

ElementalEnigma

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Pontosan! Kihagyhatja a refluxot, de elveszíti a minőséget, és azt hiszem, hogy néhány melléktermék képződik. Valaki talált egy változatot, amely euforikusabb hatású?

Pervitin

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Olvastam a tiszta freebase tárolásával kapcsolatos problémákról, több mint egy pár alkalommal annak reakciója. Mit kell tenni a megfelelő tárolás érdekében? Szükségem van exsikkátorra?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Milyen okból van szüksége a tárolásra?

Igen, degenerálódik az idő múlásával. Az ideális tárolás a hűtőszekrényben tárolt vákuumtartályban lenne.