MDPM stimuliatorius . Kaip ši siunta buvo pagaminta? Ar kilo kokių nors problemų dėl siuntos?
Siunta buvo pristatyta gana greitai efektyviame mažesniame standartiniame burbuliniame plastikiniame voke, ant kurio buvo gerai atspausdintas mano adresas, o antspaudai gerai prigijo. Viduje esantis MDPM maišelis buvo suvyniotas į popierių. Puikiai.
5 NUOTRAUKOS
1. Ne maišelis pakuotėje, bet: Pakuotės galinė pusė.
2. Ne pakuotėje, bet: Pakuotės vidus.
3. Gerai paženklinto MDPM maišelio nuotrauka mano masteliu 1,50.
4. Bloga maišelio galinės pusės nuotrauka, kurioje matyti visas ~1 g MDPM. (Sunku tinkamai apšviesti).
5. Bloga mano paskutinės 0,17 medžiagos šalia vieno cento monetos nuotrauka.
Praleido perskaityti taisykles prieš pirmąsias nuotraukas, bet dabar vokų nugarėlės ir vidaus tuščios nuotraukos. Iš pradžių nežinojau, kas jį atsiuntė, nes gavau narcizus, kurie persidengia, o dėl šio - jokių galvų (vis dar mano kaltė). Aš identifikavau maišelio stiliaus šaltinį čia esančio nario nuotraukų apžvalgoje. Taigi todėl ir praleidau padaryti visas reikalaujamas nuotraukas.
Išsami kelionės ataskaita:
Pradėjau nuo uolų miltelių smulkinimo malūnėliu ir be jokio efekto šmurkštelėjau keletą plonų linijų. Rūkymas ant folijos buvo blogo skonio. Taigi padariau 0,6 rektalinį tirpalą. Įvyko tik silpna pradžia, kuri baigėsi (dud). Likusią 0,17 pasilikau heteroseksualiai porai, kuri jį gerai bongo ir jis jiems suteikė šviežią svaiginančią euforiją. Jie turėjo naudoti MDPM vietoj manęs. MDPM yra artimas gerai žinomam 3-FPM, kurį prieš tai taip pat bandė kaip bevertį (man). MDMP yra toks silpnas stimuliatorius, kad kai kurie negauna jokio poveikio, skaičiau internete.
Tarnybinė apsauga 9 (bet kas ją atsiuntė? Viduje galėjai įrašyti "BB")
Pristatymo greitis 5 (pakankamai, jis yra nemokamas)
Produkto kokybė 10
Kaip gerai buvo patenkinti jūsų lūkesčiai? 0 liūdnas nulis. Konkretus poveikis asmeniui. Aš nesu tam tinkamas.
EPILOGAS
Ilgai laukiau poros, kad galėčiau tai išbandyti. Mano apžvalga visomis priemonėmis užtruko pernelyg ilgai, kad paskelbčiau, turėjau asmeninių problemų, kurias reikėjo įveikti, bet dabar ji padaryta su nuotraukomis, kurios renka dulkes. Aš padariau savo apžvalgą dabar, kad aš galiu stovėti už su šiek tiek gėda dėl trūkstamų nuotraukų, bet ne laikas, kad jį gauti, aš esu, kad gėda, o taip pat, kai priminė Glitchy tai užtruko daugiau nei savaitę nuo to, kad nebūtų apskaityti. Neužsidarykite kvailių rate, kai turėtumėte tai padaryti ir pasirodyti šiek tiek arogantiškas. Aš kompensuosiu Glitchy kažkuo už ilgą laukimą (mano paties taisyklė). Manau, kad toks įvykių tvarkymas tinka, kad viskas būtų tobula:
Patarimai, kaip elgtis, kad gautumėte peržiūrą
Gavę siuntinį, iš karto patikrinkite Gličio threadstarterį su peržiūros lūkesčiais (taisyklėmis). Padarykite geras nuotraukas kuo greičiau. Nepamirškite, kad esate nemokamų prekių recenzentas, todėl galite paaiškinti kelionės aspektus. Jei reikia / įmanoma, taip pat leiskite kam nors kitam pareikšti antrą nuomonę apie ją. Aš tikrai džiaugiuosi, kad kiti išbandė nenaudingą MDPM. Užpildykite visus reikiamus punktus ir pasistenkite, kad ji atrodytų estetiškai ir gramatiškai taisyklingai. Savo tekstus pirmiausia rašau "Gmail", nes esu prastas mašinistas ir gramatikas. Jei esate įtemptoje vietoje, tada geriau padarykite nuotraukas ir gerai apžvalgą, net jei šiek tiek netvarkinga ir plona, bet tai padaryta ir nuo jūsų nugaros. Svarbu jūsų pastangų peržiūros visuma, o praleidimus su Glitchy galite pasiimti privačiai ir jums bus geriausia. Niekada nežinai, ar nueisi į nuokalnę kaip aš ir gaiši laiką. Gaukite apžvalgą iki visų reikalaujamų pavyzdžių bandymų čia, šioje gražioje mūsų svetainėje.