- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Es vēl neesmu izmēģinājis šo reakciju. Es noskatījos šeit publicēto video par joda-ketona amināciju. Tur es redzēju, ka brīvā bāze ir melna un pulveris, gatavojoties kristalizācijai, mainīja krāsu. Varbūt tas bija melns tāpēc, ka jods ir atstājošā grupa atšķirībā no broma.
Jautājumi, lai to apstiprinātu:
1. Iepriekš minētie rezultāti ir no etilacetāta kā šķīdinātāja?
2. Vai esat veicis šo reakciju ar EA un bromketonu, vai brīvā bāze izskatās citādi?
3. No videomateriāla pamanīju, ka EA kristāli izskatās stiklaini, bet NMP ir daudz baltāki. Es lasīju jūsu ierakstu par 4-MMC stereohēmiju, kā S un R enantiomēri veido atšķirīgi izskatīgus kristālus, vai abi šie kristāli ir vienlīdz racēmiski?
4. Vai esat pamanījuši, ka galaproduktā ir kāda atšķirība starp EA un, teiksim, NMP subjektīvo efektu?
Paldies par šo rezultātu publicēšanu.
Jautājumi, lai to apstiprinātu:
1. Iepriekš minētie rezultāti ir no etilacetāta kā šķīdinātāja?
2. Vai esat veicis šo reakciju ar EA un bromketonu, vai brīvā bāze izskatās citādi?
3. No videomateriāla pamanīju, ka EA kristāli izskatās stiklaini, bet NMP ir daudz baltāki. Es lasīju jūsu ierakstu par 4-MMC stereohēmiju, kā S un R enantiomēri veido atšķirīgi izskatīgus kristālus, vai abi šie kristāli ir vienlīdz racēmiski?
4. Vai esat pamanījuši, ka galaproduktā ir kāda atšķirība starp EA un, teiksim, NMP subjektīvo efektu?
Paldies par šo rezultātu publicēšanu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 23