Jednogarnkowa synteza amfetaminy z P2NP z NaBH4/CuCl2 (skala 1 kg)

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Płyta grzewcza, płaszcz grzewczy (może być za dużo nawet na niskim poziomie), na pewno nie otwarty płomień.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
100% pewności, że w następnej partii gramów zrobię zdjęcia. Uzyskałem 254gr freebase z 287gr P2NP.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
Po dodaniu kwasu fosforowego do partii 67 g p2np nie wytrąciło mi się zbyt wiele soli.
Czy to się zmieni podczas zamrażania? Myślałem, że postępowałem zgodnie z instrukcjami całkiem dobrze.
czy po dodaniu p2np przechodzisz od razu do cucl? czy powinienem poczekać, aż przestanie reagować?
Wstrząsnąłem po dodaniu ługu i zostawiłem na około godzinę, a podczas ekstrakcji z ipa pozwoliłem mu się oddzielić, a następnie ponownie wymieszałem 3/4 razy.
Destylowałem próżniowo ipa w temperaturze 50-60oC, czy to było za gorąco?
Może zakwasiłem go zbyt szybko, ponieważ mój sep funeel wciąż miał warstwę wodną (na wszelki wypadek robię 2 ekstrakcje ipa), więc użyłem strzykawki i nie było to dokładnie kropelkowe....
jakieś pomysły? zaktualizuję po nocy w zamrażarce

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Habe es auch versaut beim ersten mal gucke grad nach lösungen und schließe mögliche fehler aus. Hat sich bei dir auch nur ein kleiner teil umgewandelt und es ist größtenteils flüssig geblieben?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Słyszałem od Pattona, że należy go wcześniej podgrzać, czego nigdy nie robiłem z siarkowym, ale z drugiej strony mój kwas jest dość czysty.
Zamów z Polski, jeśli jesteś w UE, sprzedadzą ci beczki dosłownie wszystkiego lol

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Darfst du mir hier verraten woher du die schwefelsäure beziehst oder muss ich dir privat schreiben? Habe grad probleme welche zu beschaffen nur phosphorsäure iaz für mich aktuell laufend zugänglich.