Stymulant MDPM . Jak została zrealizowana przesyłka? Czy były jakieś problemy z przesyłką?
Przesyłka nadeszła dość szybko w skutecznej mniejszej standardowej plastikowej kopercie bąbelkowej z dobrze wydrukowanym moim adresem i dobrze naklejonymi znaczkami. Torebka z MDPM w środku była zapakowana w papier. Idealnie.
5 ZDJĘĆ
1. Nie worek w opakowaniu, ale: Tył opakowania.
2. Nie w opakowaniu, ale: Opakowanie wewnątrz.
3. Zdjęcie dobrze oznaczonej torby MDPM w mojej skali 1,50.
4. Kiepskie zdjęcie tyłu torby z pełnym widokiem ~1g MDPM. (Ciężko uzyskać dobre światło).
5. Kiepskie zdjęcie mojej ostatniej substancji 0,17 obok monety groszowej.
Nie przeczytałem zasad przed pierwszymi zdjęciami, ale zdjęcia z tyłu koperty i wewnątrz są puste. Na początku nie wiedziałem, kto to wysłał, ponieważ dostałem narc nakładające się na siebie i bez uprzedzenia o tym (wciąż moja wina). Zidentyfikowałem źródło stylu torby w recenzji zdjęcia tutaj przez członka. Dlatego nie zrobiłem wszystkich wymaganych zdjęć.
Szczegółowy raport z podróży:
Zacząłem od zmiażdżenia skalistego proszku w moździerzu i wciągnąłem kilka cienkich linii bez efektu. Palenie na folie smakowało źle. Zrobiłem więc roztwór doodbytniczy 0,6. Nastąpił tylko słaby początek, który się skończył (niewypał). Resztę 0,17 zachowałem dla pary hetero, która bongowała to dobrze i dało im to świeżą zawrotną euforię. Powinni byli użyć MDPM zamiast mnie. MDPM jest zbliżony do dobrze znanego 3-FPM, który wcześniej wypróbowałem jako bezwartościowy (dla mnie). MDMP jest tak słabym stymulantem, że niektórzy nie uzyskują żadnego efektu, czytałem online.
Bezpieczeństwo usługi 9 (ale kto to wysłał? Możesz umieścić "BB" w środku)
Szybkość dostawy 5 (wystarczy, jest za darmo)
Jakość produktu 10
Jak dobrze Twoje oczekiwania zostały spełnione? 0 smutne zero. Efekt specyficzny dla danej osoby. To nie dla mnie.
EPILOG
Długo czekałem na parę, aby to przetestować. Moja recenzja trwała zdecydowanie zbyt długo, miałem osobiste problemy do przezwyciężenia, ale teraz jest zrobiona, a zdjęcia zbierają kurz. Zrobiłem swoją recenzję, którą mogę teraz znieść z lekkim zażenowaniem z powodu braku zdjęć, ale nie mam czasu, aby ją opublikować, jestem tak zawstydzony, a także po przypomnieniu przez Glitchy'ego, że minął ponad tydzień od tego, aby nie zostać rozliczonym. Nie daj się zamknąć w głupim kole, kiedy powinieneś to zrobić i wyglądać nieco arogancko. Zrekompensuję Glitchy'emu coś za długie oczekiwanie (moja własna zasada). Uważam, że taka obsługa wydarzeń jest odpowiednia, aby doprowadzić ją do perfekcji:
WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE PRZEPROWADZENIA RECENZJI
Kiedy otrzymasz paczkę, natychmiast sprawdź Glichys threadstarter z oczekiwaniami (zasadami) dotyczącymi recenzji. Zrób dobre zdjęcia tak szybko, jak to możliwe. Pamiętaj, że jesteś recenzentem darmowych towarów, więc możesz wyjaśnić aspekty podróży. Jeśli to konieczne/możliwe, pozwól też komuś innemu wyrazić drugą opinię. Na pewno cieszę się, że inni przetestowali bezużyteczny MDPM. Wypełnij wszystkie potrzebne punkty i spraw, aby wyglądały estetycznie i poprawnie gramatycznie. Najpierw piszę teksty w Gmailu, ponieważ jestem kiepską maszynistką i gramatykiem. Jeśli jesteś w trudnej sytuacji, lepiej zrób zdjęcia i dobrą recenzję, nawet jeśli jest trochę niechlujna i cienka, ale jest zrobiona i poza twoimi plecami. Liczy się cały wysiłek włożony w recenzję i możesz wziąć braki z Glitchy prywatnie i będzie lepiej. Nigdy nie wiadomo, czy tak jak ja nie wejdziesz na równię pochyłą i nie stracisz czasu. Wrzuć recenzję we wszystkich żądanych przykładowych testach tutaj na tej naszej miłej stronie.