MDPM stimulent . Cum a fost efectuată expedierea? Au existat probleme cu coletul?
Transportul a venit destul de repede într-un plic de plastic cu bule standard mai mic și eficient, cu adresa mea bine imprimată și ștampilele bine așezate. Punga de MDPM din interior a fost învelită în hârtie. Perfect.
5 FOTOGRAFII
1. Nu punga din pachet, ci: Partea din spate a pachetului.
2. Nu în pachet, dar: Pachet interior.
3. Fotografie a sacului MDPM bine etichetat la scara mea 1,50.
4. Fotografie proastă a părții din spate a pungii cu vedere completă a ~1g de MDPM. (Este greu să obțin lumina potrivită).
5. Fotografie proastă a ultimei mele substanțe de 0,17 lângă o monedă de un penny.
Am omis să citesc regulile înainte de primele fotografii, dar acum am fotografiat partea din spate a plicului și interiorul gol. La început, nu am știut cine a trimis-o, deoarece am primit narcotice care se suprapun și nu am fost avertizat cu privire la aceasta (tot din vina mea). Am identificat sursa stilului de sac într-o recenzie foto aici de către membru. Deci, de aceea am ratat să fac toate fotografiile necesare.
Raport detaliat al călătoriei:
Am început prin zdrobirea pulberii stâncoase într-un mortel și am sforăit câteva linii subțiri fără efect. Fumatul pe folie a avut un gust rău. Așa că am făcut o soluție rectală 0,6. Ceea ce sa întâmplat doar este un început slab care sa încheiat (un dud). Restul 0,17 l-am păstrat pentru o pereche hetero care a bongat-o bine și le-a dat o euforie amețitoare proaspătă. Ar fi trebuit să folosească MDPM în locul meu. MDPM este aproape de binecunoscutul 3-FPM, pe care l-am încercat și înainte ca fiind lipsit de valoare (pentru mine). MDMP este un stimulent atât de slab încât unii nu obțin niciun efect, am citit online.
Securitatea serviciului 9 (dar cine a trimis-o? Ai putea pune "BB" înăuntru)
Viteza de livrare 5 (suficient, este gratuit)
Calitatea produsului 10
Cât de bine v-au fost îndeplinite așteptările? 0 trist zero. Efect specific persoanei. Nu sunt persoana potrivită pentru asta.
EPILOG
Am așteptat mult timp pentru perechea de a testa acest lucru. Revizuirea mea prin toate mijloacele a durat mult prea mult pentru a publica, a avut probleme personale de depășit, dar acum este făcută cu fotografiile care adună praf. Mi-am făcut recenzia acum, pe care o pot susține cu o ușoară jenă cu privire la lipsa fotografiilor, dar nu am timp să o ridic, sunt atât de rușinat și, de asemenea, când mi-am amintit de Glitchy că a durat mai mult de o săptămână de la asta pentru a nu fi contabilizat. Nu te bloca în roata proștilor când ar trebui să o faci și să pari oarecum arogant. Îl voi compensa pe Glitchy cu ceva pentru lunga așteptare (propria mea regulă generală). Găsesc această gestionare a evenimentelor potrivită pentru a o face perfect:
TIPS TO GO ABOUT BEDDING THE REVIEW
Când primiți pachetul, verificați imediat Glichys threadstarter cu așteptările de revizuire (reguli). Faceți fotografiile bune cât de repede puteți. Amintiți-vă că sunteți un recenzor de bunuri gratuite, astfel încât să puteți explica aspectele călătoriei. Dacă este necesar/posibil, lăsați și pe altcineva să dea o a doua părere despre ea. Sunt sigur că mă bucur că am făcut ca alții să testeze inutilul MDPM. Completați toate punctele necesare și faceți-l să arate estetic și corect gramatical. Eu îmi scriu mai întâi textele în Gmail, deoarece nu știu să scriu la mașină și nu mă pricep la gramatică. Dacă sunteți într-un loc strâmt atunci mai bine faceți fotografiile și o revizuire ok chiar dacă un pic neglijent și subțire, dar este făcut și de pe spatele tău. Ceea ce contează este întregul efort al recenziei tale și poți să iei lipsurile cu Glitchy în privat și vei fi mai bine. Nu știi niciodată dacă intri într-o pantă ca mine și pierzi timpul. Ridicați revizuirea în toate testele de probă cerute aici, pe acest site frumos al nostru.