Σύνθεση αμφεταμίνης μιας κατσαρόλας από P2NP με NaBH4/CuCl2 (κλίμακα 1 kg)

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Θερμοπίνακας, μανδύας θέρμανσης (μπορεί να είναι πάρα πολύ ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία), deffo όχι ανοιχτή φλόγα.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
100% σίγουρο ότι στην επόμενη παρτίδα γραμματοσήμων θα κάνω φωτογραφίες. Πήρα 254gr freebase από 287gr P2NP.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
δεν έβγαλα πολύ ίζημα άλατος όταν πρόσθεσα φωσφορικό οξύ στην παρτίδα μου 67g p2np.
Θα αλλάξει αυτό κατά την κατάψυξη; Νόμιζα ότι είχα ακολουθήσει τις οδηγίες αρκετά καλά.
μετά την ολοκλήρωση της προσθήκης p2np πηγαίνετε κατευθείαν στο cucl; ή πρέπει να περιμένω να σταματήσει να αντιδρά;
το ανακάτεψα μετά την προσθήκη της αλισίβεως και το άφησα για περίπου μια ώρα, και κατά την εκχύλιση με ipa το άφησα να διαχωριστεί και μετά το ανακάτεψα ξανά 3/4 φορές.
Έκανα απόσταξη με κενό από την ipa στους 50-60οC , ήταν αυτό πολύ ζεστό;
ίσως να το οξίνισα πολύ γρήγορα, καθώς το sep funeel μου είχε ακόμα το υδατικό στρώμα ( κάνω 2 εκχυλίσεις ipa για παν ενδεχόμενο) οπότε χρησιμοποίησα σύριγγα και δεν ήταν σταγόνα ακριβώς...
Καμία ιδέα; Θα ενημερώσω αφού μείνει στην κατάψυξη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Habe es auch versaut beim ersten mal gucke grad nach lösungen und schließe mögliche fehler aus. Hat sich bei dir auch nur ein kleiner teil umgewandelt und es ist größtenteils flüssig geblieben?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Άκουσα από τον patton εδώ ότι πρέπει να το ζεστάνετε πριν. κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ με το θειικό, αλλά και πάλι το οξύ μου είναι αρκετά καθαρό.
Παραγγείλε από την Πολωνία αν είσαι στην ΕΕ, θα σου πουλήσουν βαρέλια με κυριολεκτικά οτιδήποτε lol

Johnny Ringo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Darfst du mir hier verraten woher du die schwefelsäure beziehst oder muss ich dir privat schreiben? Habe grad probleme welche zu beschaffen nur phosphorsäure iaz für mich aktuell laufend zugänglich.