- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Nu am încercat încă această reacție. Am urmărit videoclipul publicat aici aminare iodo-cetonă. Acolo am văzut că freebase-ul este negru și pulberea și-a schimbat culoarea atunci când se pregătește pentru cristalizare. Poate că a fost negru din cauza faptului că iodul este grupul care pleacă, spre deosebire de brom.
Întrebări pentru confirmare:
1. Rezultatele de mai sus sunt obținute cu acetat de etil ca solvent ?
2. Ați făcut această reacție cu EA și bromocetonă, freebase are un aspect diferit?
3. Am observat din video că cristalele din EA arată ca sticla, în timp ce NMP sunt mult mai albe. Am citit postarea dvs. despre stereochimia 4-MMC cum enantiomerii S și R formează cristale cu aspect diferit, ambele cristale sunt la fel de racemice?
4. Ați observat vreo diferență în ceea ce privește efectul subiectiv între EA și NMP în produsul final?
Vă mulțumim pentru postarea acestor rezultate.
Întrebări pentru confirmare:
1. Rezultatele de mai sus sunt obținute cu acetat de etil ca solvent ?
2. Ați făcut această reacție cu EA și bromocetonă, freebase are un aspect diferit?
3. Am observat din video că cristalele din EA arată ca sticla, în timp ce NMP sunt mult mai albe. Am citit postarea dvs. despre stereochimia 4-MMC cum enantiomerii S și R formează cristale cu aspect diferit, ambele cristale sunt la fel de racemice?
4. Ați observat vreo diferență în ceea ce privește efectul subiectiv între EA și NMP în produsul final?
Vă mulțumim pentru postarea acestor rezultate.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 23