Metamfetamin efedrin tablettákból

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,126
Deals
1
Aszpirin 10 g/100 ml etil-éter
Koffein 0,2 g/100 ml etil-éter
Efedrin éterben nem oldódik
Használjon vízmentes étert!

View previous replies…

Bmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
🙏
😭Sajnálom és kérem, segítsen, befejeztem a videó követését, és nem fogok Meteoramin durva port előállítani, kérem, segítsen, nem értem, mi a következő lépés számomra, hogy képes legyek metamfetamin kristályokat (jég/meth) előállítani.

Joeking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Szia legenda, az életemért nem tudom kitalálni, hogyan válasszam el az efedrint a koffeintől, mivel mindkettő oldhatatlan etil-éterben, van valami ötleted, TIA.

Bmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
🙏
😭 Sajnálom és kérem, segítsen, befejeztem a videó követését, és nem fogok Methaoethamine nyers port előállítani, kérem, segítsen, nem értem, mi a következő lépés számomra, hogy képes legyek Methamphetamine kristályokat (jég/meth) előállítani.

pdwshopnl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Hogyan néz ki a CIRRUS tabletta az EU-ban?
Úgy hallottam, hogy az első lépés a héj eltávolítása minden tablettáról - kézzel - (több időt igénylő folyamat) acetonban, a következő, ha száraz őrléssel por, a következő extrakció toluol 2-3x (a toluolban természetesen a nem kívánt termék megállt reakció becouse hidroklorid nem oldódik toluolban) - szűrés és ez a kivonat ki.
Következő szűrlet lúgosítása IT pszeudoefedrin-hidroklorid bázisra cserélése és extrakció ismét (legalább 3-szor) éterrel/toluolnal/ stb. és gázosítása hcl semleges ph-ra és a végén szűrlet, szárítás, hogy pszeudoefedrin hcl kész a következő lépéshez.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Amikor azt mondja....

> és gázos hcl semleges ph-ra és a végszűrőhöz

ez azt jelenti, hogy a gázosítás előtt ellenőrizhetem a pH-t, és egy magas, 11 vagy 12-es pH a metamfetamin jelenlétét jelzi? akkor addig fogom a HCl-t gázosítani, amíg a pH le nem csökken semleges szintre, ami azt jelenti, hogy az egész sóvá változik?

Így van?

Jumin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Üdvözlöm, köszönöm a válaszát,

Továbbá, sajnálom, hogy új vagyok az összes ilyen dologban, így lehet, hogy olyan kérdéseket teszek fel, amelyek hülyén néznének ki, ha egy szakértő szemszögéből néznék.

"" Senki sem tudja megmondani. Mennyire rossz a GAK. csinálod a piros-fehér-kéket? hideg főzés? Náci lítiummal. Megfelelő mol mennyiséget csináltál és nem csak szemgolyót. Senki nem tudja megmondani több információ nélkül."

Én ugyanerről a folyamatról beszéltem, amit ezen a videón demonstráltak. Mintha pszeudoefedrint és vörös foszfort használnánk. Tegyünk itt két forgatókönyvet; Egy, mondjuk, hogy tökéletesen csináltam és rendkívül pontos méréseket használtam. Kettő, Megcsináltam első alkalommal és mintha a cuccom( nyersanyagok, reagensek oldószerek) közepes tisztasági szintű lenne és átlagos munkát végeztem. Akkor mennyi tisztaságot és hozamot tudok elérni?

"Az e-t leggyakrabban vagy l-efedrinből vagy d-pszeudoefedrinből állítják elő, míg a racém d,l-metamfetamint leggyakrabban 1-fenil-2-propanonból (P2P; más néven fenilaceton és számos más, homályosabb névvel és rövidítéssel is ismert).".

Ez azt jelenti, hogy az a fehér porszerű termék, amit az egész folyamat végén kaptunk, a végtermék? És, hogy nem kell tovább feldolgozni vagy bármi más, ez ugyanaz a "jég, kristály met", amit az utcán árulnak?? Ha igen, akkor miért por alakban volt, és miért nem kristályos formában, ahogy általában látjuk?? És hogyan lehet kristályosítani?

Továbbá, a legtöbb videón azt látom, hogy a folyamat végén a végterméket ( ugyanezt a porszerű terméket) metamfetamin-hidrokloridnak nevezik, és nem ONLy metamfetamin? Miért van ez így? a jég vagy kristálymetről általában tudjuk, hogy csak metamfetamin, de valójában metamfetamin-hidroklorid és a hidroklorid szót csak nem említik, de mindig ott van mint néma szó? Vagy a hidrokloridot, amit a végén kapunk, egy másik eljárással vonják ki, hogy megtisztítsák a végterméket, ami aztán CSAK metamfetamin (jég, kristály met)?

Sassypants

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ezt megint csak senki nem tudja megmondani. Például: Új vagy? mechanikai veszteségek többször fordulnak elő, ha például új vagy. Ezzel megint nem tudjuk megmondani, hogy mit csinálsz piros, fehér kék? Tervezel HI-t készíteni PH down vagy hasonló foszfor alapú műtrágyákkal? Mi a helyzet a foszfor sztrájkbetétekkel. Mennyire jól tisztítottad meg. Etc stb stb megvetted. Látod, nem tudjuk megmondani, mert túl sok változó van, beleértve a túl csökkentett vagy nem csökkentett pusedo efedrin vs. a met, amit akarsz, és nincs mód arra, hogy megmondja egy megfelelő labor nélkül szomorúan

Jumin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Továbbá, bármilyen tanácsot ezzel kapcsolatban???

"e-t leggyakrabban vagy l-efedrinből vagy d-pszeudoefedrinből állítják elő, míg a racém d,l-metamfetamint leggyakrabban 1-fenil-2-propanonból (P2P; fenilaceton néven és számos más, homályosabb elnevezéssel és rövidítéssel is ismert) állítják elő.".

Ez azt jelenti, hogy az a fehér porszerű termék, amit az egész folyamat végén kaptunk, a végtermék? És, hogy nem kell tovább feldolgozni vagy bármi más, ez ugyanaz a "jég, kristály met", amit az utcán árulnak?? Ha igen, akkor miért por alakban volt, és miért nem kristályos formában, ahogy általában látjuk?? És hogyan lehet kristályosítani?

Továbbá, a legtöbb videón azt látom, hogy a folyamat végén a végterméket ( ugyanezt a porszerű terméket) metamfetamin-hidrokloridnak nevezik, és nem ONLy metamfetaminnak? Miért van ez így? a jég vagy kristálymetről általában tudjuk, hogy csak metamfetamin, de valójában metamfetamin-hidroklorid és a hidroklorid szót csak nem említik, de mindig ott van mint néma szó? Vagy a hidrokloridot, amit a végén kapunk, egy másik eljárással vonják ki, hogy megtisztítsák a végterméket, ami aztán CSAK metamfetamin (jég, kristály met)?

roy308

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Meg tudná valaki mondani, hogy a hidrogén-kloriddal történő savanyítás utolsó lépésének elvégzésekor mikor kell befejeződnie? Figyelemmel kell-e kísérnem a pH-értéket?

Pinkbay

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a jód, az rp és a pse valóban 1,5 óra alatt befejezi a reakciót?

micked24

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Abszolút nem! 24 óra @ kb. 115 -120 C-on reflux alatt az egyetlen módja a teljes átalakulásnak.

smuser86

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ha jól értem, a 2000-es évek elején a Szovjetunió utáni országokban az emberek ugyanezt a reakciót használták met-HI előállítására, de nem mentek végig az összes lépésen, hogy megszabaduljanak a jódtól, és csak befecskendezték maguknak ezt a sárga színű oldatot, néha még a ph-szint emelésével sem törődve. Hallottam, hogy néhányan azt mondták, hogy a jódtartalmú oldattal való befecskendezés jobb löketet ad. Vad dolog lehetett kitenni magukat.

Ennek a drognak az utcai neve "vint" volt (oroszul "csavart" jelent), és bár sokan nevezték pervitinnek vagy metamfetaminnak is, mindig úgy éreztem, hogy van egy kis zavar, mert ez nem pontosan ugyanaz a fajta metamfetamin volt, amit más országokban az emberek általában kristály-metamfetaminnak neveznek.

Last edited:

Pinkbay

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Ha szabad bázis készítésekor vizet és hcl-t adok a szabad bázis savasításához, leválasztom a vízréteget, és a vizet teljesen elpárologtatom, akkor a végén só jelenik meg? Elméletileg hidrogén-kloridra nincs szükség?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,126
Deals
1
Helló, igen, megteheti. De nem ajánlom, hogy a vizet teljesen elpárologtasd, mert a metamfetamin-hidrokloridot az összes melléktermékkel (szennyeződéssel) száraz formában kapod. Hagyd a metet kristályosodni.

kingkong84

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
How to get pseudo hcl 60mg from loratadine 5mg plz help

Tiberius9

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
1
Ich Habe das phosphor genauso wie am anfang in der Beschreibung erklärt umgesetzt nur die Natriumhydroxid lösung war grau und wenn man sie durch den filter gab blieb garnichts drin muss es zwingend vorber mit wasser gewaschen werden habe das gefühl das hatt es ausgewaschen oder reicht es einfavh die streichholz brösel in die Natriumhydroxid lösung zu geben oder einfah das pulver so zu verwenden wie es am streichholz ist?

Tiberius9

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
1
You said that when cooking METH, the amount of water is not so important, but I have read that more water logically means that the hydroiodic acid is weaker and it must have a certain concentration at least. Let's assume that I am cooking 2g of pseudoephedrine with 4g of iodine and 0.6g of phosphorus as per the instructions. How much water is best and if I cook twice as much pseudo do I then have to use twice as much iodine, phosphorus and above all water. I just urgently need to know. Let's assume that I cook 2-3g of pseudo how much water should I add?