- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Te reakcije še nisem preizkusil. Ogledal sem si videoposnetek, objavljen tukaj jodoketonska aminizacija. Tam sem videl, da je prosta baza črna, prah pa je med pripravo za kristalizacijo spremenil barvo. Morda je bil črn zato, ker je jod v nasprotju z bromom izstopajoča skupina.
Vprašanja za potrditev:
1. Zgornji rezultati so iz etil acetata kot topila?
2. Ali ste to reakcijo izvedli z EA in bromoketonom, ali je prosta baza videti drugače?
3. Na videoposnetku sem opazil, da so kristali iz EA videti kot steklo, medtem ko so pri NMP veliko bolj beli. 4. Prebral sem vaš prispevek o stereokemiji 4-MMC, kako enantiomera S in R tvorita kristale različnega videza, sta oba kristala enako racemična?
4. Ali ste opazili kakšno razliko v subjektivnem učinku med EA in recimo NMP v končnem izdelku?
Zahvaljujem se vam za objavo teh rezultatov.
Vprašanja za potrditev:
1. Zgornji rezultati so iz etil acetata kot topila?
2. Ali ste to reakcijo izvedli z EA in bromoketonom, ali je prosta baza videti drugače?
3. Na videoposnetku sem opazil, da so kristali iz EA videti kot steklo, medtem ko so pri NMP veliko bolj beli. 4. Prebral sem vaš prispevek o stereokemiji 4-MMC, kako enantiomera S in R tvorita kristale različnega videza, sta oba kristala enako racemična?
4. Ali ste opazili kakšno razliko v subjektivnem učinku med EA in recimo NMP v končnem izdelku?
Zahvaljujem se vam za objavo teh rezultatov.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 23